Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Buiten je comfort-zone stappen levert inderdaad iets op

Jeroen sprak er steeds over: je moet iets doen met je klant buiten jullie comfortzone. Dan pas creëer je belevingen die je klanten nooit meer zullen vergeten. Beetje eng om dat voor jezelf te beslissen, laat staan voor je klanten ... We hadden steeds het idee: daar zitten ze niet op te wachten. Dankzij de volhardendheid en het enthousiasme van Jeroen hebben we er toch voor gekozen. En wat bleek: hij had volkomen gelijk. De band die we hebben gesmeed tijdens onze reis is enorm sterk. Het zijn vrienden geworden! Jeroen, nogmaals dank voor je doorzettingsvermogen en je geduld met ons :-).

Tot de volgende keer: Jan & Christine