Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

A trip to the Middle East (Dubai & Abu Dhabi)


Binnenkort neemt Fujitsu, een internationale IT-leverancier, een aantal van haar beste klanten mee naar Abu Dhabi en Dubai. Ze leggen de reis, de planning en de activiteiten in handen van Eximo en wij willen wel eens weten waarom...

“Twee of drie jaar geleden zijn we met onze beste klanten naar Malta geweest. Je merkt dat je beter contact maakt met de mensen waarmee je gaat. Degenen die toen zijn mee geweest, praten er nog steeds over en daarom gaan we nog een keer,” vertelt Diego Coene van Fujitsu. “We hebben 7 incentive bedrijven laten pitchen en de keuze is op Eximo gevallen. Ze hebben een origineler programma dan de andere bureaus en daarom zijn ze het geworden. We gaan bijvoorbeeld eten in een restaurant in de woestijn en we gaan op één dag zowel skiën op sneeuw als op zand. Bovendien zie je in het programma dat aan alle details is gedacht, dus ik ben erg nieuwsgierig hoe de reis zal worden. Ik hoop vooral dat het een geslaagde reis wordt en dat iedereen zich amuseert.”

Burj Khalifa, Dubaisand boarden Dubai Desert