Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

2 briljante dagen in het teken van VERTROUWEN


Beste Jeroen, Peter-Jan en Jeroen,


Namens alle Collega’s van BOA Nederland BV wil ik jullie beide enorm bedanken voor deze 2 briljante dagen.Tijdens de voorbereidingen hebben we al veel genoten en is er al veel losgekomen in de organisatie door het gehele programma geheim te houden!


De spanning was te snijden tegen de tijd dat we zouden vertrekken……..

Ondanks dat alle collega’s op donderdag om 5:00 h in de ochtend verwacht werden (en er ook allemaal op tijd waren) was de sfeer meteen optimaal.

Na de mind-set gingen de knoppen om bij iedereen en voelde je de ontspanning komen van : “laat maar komen”. Na een busreisje naar de Ardennen (Capnature – Bertrix) is het programma “Power to The People” echt begonnen door buddyparen te maken en angsten te overwinnen (Hoogte / diepte / engte etc….). Tijdens deze eerste check was al meteen duidelijk dat de groep verbinding maakte en elkaar door het vuur sleepte om alles te overwinnen… Dit mede door de coaching van Peter-Jan (COACH – CRASH). Na deze - voor vele - heftige uitdagingen een welverdiende belze omelet om daarna direct door te gaan naar Cugnon waar we verwelkt werden in een prachtig landhuis waar 7 mooie auto’s klaar stonden voor het middag programma “Samen verdienen we het….”


Dit middagprogramma was een heftige en fanatieke strijd om met de hele groep zoveel mogelijk BOA-dollars te verdienen voor het avond programma. De verschillende groepen werden uitgedaagd om activiteiten te verrichten ver buiten de comfort zone!!! Het was briljant om het fanatisme en samenwerking te zien!


De avond werd een culinaire belevenis door samen het exclusieve diner te verzorgen ism Bart Kolen van Cookalholics. Hier ook weer fantastisch om de samenwerking in de groepen en tussen de groepen te zien! Na het diner nog een lekker afzakkertje (sommige een paar meer) en genieten van de welverdiende nachtrust.


Vrijdagochtend om 5:55 h, iedereen gewekt en wel met een luchthoorn, konden we gaan ontspannen met een uurtje Yoga gegeven door Jeroen van de Kerkhof. Chapeau!!! 100% aanwezigheid en super inzet door iedereen!!! Daarna een lekker Engels ontbijtje met eieren en spek om vervolgens de bus in te stappen naar de volgende uitdagingen!

Na een 1,5 uur rijden kwamen we aan in Purnode bij Rock ’n Rivers voor de “Challenge Day”. Een groep ging zich wagen aan een 45 meter hoge rotswand (via ferrata / abseilen) en de andere groep dook de diepte in door een mooie speleologie tocht te maken naar 35 meter diepte. Dit waren echt briljante ervaringen en grensverleggende activiteiten waar vele over hun schaduw heen zijn gestapt door goede coaching van hun collega’s! Echt geweldig om te zien!


Vervolgens werden we warm onthaalt in Chateau de la Poste om daar te genieten van een luxe lunch op een werkelijk unieke locatie!!

Om deze 2 daagse nog een knallende afsluiting te geven was er een surprise BBQ georganiseerd waarbij alle naaste familieleden en bekenden de groep stonden op te wachten bij BOA Nederland!


Kortom 2 briljante dagen in het teken van VERTROUWEN!!!

EXIMO, Thanks!Groet,

Maikel Pheninckx