Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Glenfiddich Challenge - Discovery Channel

In oktober is Eximo, samen met Discovery Channel Nederland afgereisd naar Schotland om een uniek project uit te voeren en op te nemen. 3 teams van 2 deelnemers zijn, uit een veld van 1.800 aanmeldingen, gekozen om als ware pioniers de Glenfiddich Challenge te ervaren .

 

 

De deelnemers start ten in Glasgow en vandaar gingen we richting het noorden, richting Dufftown, het eindstation waar Glenfiddich gevestigd is. Tijdens deze reis ondergingen de deelnemers diverse uitdagingen die Schotland in zich draagt om zo Schotland  in de meest pure vorm te ervaren. Ze ondergingen, RIB races op Loch Lomond, bushcraft, buiten slapen, vuur maken, vlot bouwen, hiking, canyoning, bungeejumping, vliegvissen, falconery, beklimming van de Ben Rinnes en moutainbiken.

 

 

Na al deze ervaringen streken ze neer bij Glenfiddich waar een echt traditionele Schotse de slagroom op de taart was, inclusief het “adressing the Haggis”.

 

 

 

Vanaf half november tot en met eind december worden de beelden van deze reis getoond op Discovery Channel in 3 shorts van 80 seconden. Ieder avond na 21.00 uur.

Film van dag 1

Film van dag 2

 

glenfiddich challenge scotland