Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Management meeting - Rotterdam

Afgelopen maand november organiseerde Eximo een 3 daagse internationale management meeting in de Havenstad Rotterdam. Dit alles voor een  groot Nederlands logistiek bedrijf.

 

Vanuit diverse Europese landen arriveerde de gasten in deze wereldhavenstad. Het thema van de management meeting was globalisering en transport over het water. Het lag dan ook voor de hand dat het een programma  in Rotterdam werd met als thema “Water”.  

 

Zo overnachten de gasten op verschillende hotelschepen, waaronder de tweede nacht op de SS Rotterdam. De meetings vonden plaats in de haven, op een oud lichtschip en op de SS Rotterdam. Het vervoer werd volledig verzorgd door de Rotterdamse watertaxi welke de deelnemers per snelle express speedboot door Rotterdam naar de verschillende bestemmingen bracht. Een sensatie op zich! Tevens vond één van de diners plaats in het oude Hotel New York van de Holland Amerika lijn.

 

"Door het op deze wijze samenstellen van het programma is een juiste setting gecreëerd passende bij het thema en de doelen van deze internationale meeting!"

 

hotel new york - Rotterdam