Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Dublin, bedankt voor de prachtige reis...


Turner in Ireland!

Onze jaarlijkse teambuilding uitje werd dit jaar voor de 4de keer op rij mede georganiseerd door Eximo. Bestemming was dit maal het Ierse Dublin.

De samenwerking met Eximo startte al in de voorbereiding en leidde tot een mooi, gevarieerd programma, waar iedereen zich uitstekend in kon uitleven. Zo brachten we heel wat uurtjes actief in de buitenlucht door, kunnen we nu allemaal riverdancen, is er fanatiek op hazewindhonden gewed en hebben we het Ierse nachtleven uitgebreid leren kennen.

Zowel in de voorbereiding als tijdens de teambuilding bleek de begeleiding van Eximo weer uitstekend in staat te improviseren wanneer nodig, op de achtergrond alles heel relaxed en soepel te laten verlopen en als geen ander aan te voelen wat past bij ons kantoor.

Peter-Jan & Madeleine, bedankt voor de prachtige reis en de prettige samenwerking!

Turner Teambuilding commissie 2010
Sjors, Martijn, Tamara en Maria Terug naar Overzicht Referenties