Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Den Hartogh 90 jarig bestaan, (1.000 gasten)


Kijk voor meer reacties op www.denhartogh90jaar.nl

Hallo Peter-Jan en Jeroen,

Als je als logistiek dienstverlener 90 jaar wordt dan is dat zeker een feest waard. En dus hebben we de experts van Eximo in de arm genomen om voor ons voor de 4e keer een evenement te organiseren. Dit keer hebben we ervoor gekozen er een echte familiedag van te maken: al onze collega’s uit Nederland, Duitsland en België met hun partners en kinderen (in totaal zo’n 800 mensen!) zijn op 12 juni 2010 bij elkaar gekomen op het evemententerrein van De Beekse Bergen. Hier was van alles te beleven voor jong en oud: er was een compleet circus met alles erop en eraan, je kon SCAD diven, quad en bugxster rijden, speedboot varen, op safari, dansen, knutselen, lekker draaien in de draaimolen en de polyp enz. enz. Onze Den Hartogh familiedag werd afgesloten met een heerlijke barbecue en als klap op de vuurpijl volgde nog een spetterend feest.

Door de inzet van de medewerkers van Eximo is het een grandioze familiedag geworden die we niet snel zullen vergeten!

Bedankt voor jullie goede zorgen, niets was jullie teveel gevraagd. In 1 woord: GEWELDIG!

Groetjes,

Els Lap
Executive Secretary Terug naar Overzicht Referenties