Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Slovenië is hot……….zelfs in de winter!

Hierbij een woord van dank aan het Eximo-team, uit naam van de deelnemende dealer vertegenwoordigers van Sharp Electronics Benelux bv voor de fantastische incentive trip naar Slovenië.

Het is Eximo ook dit jaar weer gelukt om de grenzen van de deelnemers aan deze incentive trip op een verantwoorde en veilige manier te verleggen met diverse activiteiten zoals:
Een wandeltocht op sneeuwschoen naar een Eskimodorp om hier vervolgens te overnachten in een Iglo.

De kunsten van Silvester Stallone te evenaren aan een heuse ijswand en om wat dichter bij de grond te blijven een clinic Crosscountry skiën. Om de combinatie hoogte en dichtbij de grond en snelheid samen te voegen zijn wij in de avond uren wezen rodelen op een verlichte rodelbaan van 2,5 kilometer lengte.

Ook is er een uitstapje gemaakt naar Italië waar de Sharp Olympic wintergames zijn gehouden en een tocht met sneeuwhonden en slee. Uiteraard is een winter geen winter als er niet geskied kan worden, en hebben wij de mogelijkheid gehad om de beginselen van het skiën onder de knie te krijgen onder professionele begeleiding of vrij te gaan skiën.
Als laatste activiteit hebben wij afdalingen gemaakt op een mini raft, snowblade en sneeuwfiets om vervolgens weer de terugvlucht naar Nederland te maken.

Nogmaals onze dank aan de plaatselijke instructeurs en Eximo voor deze onvergetelijke ervaring.
Terug naar Overzicht Referenties