Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Onze relaties praten nog steeds over.....New York

In oktober 2008 hebben wij (Copaco Nederland samen met onze leverancier Fujitsu Siemens) 20 belangrijke relaties uitgenodigd voor een incentive trip naar New York. Met deze trip wilde wij onze waardering uitspreken voor de succesvolle samenwerking, en tevens deze relaties specifiek belonen voor de prima resultaten die zij behaald hebben met onze incentive aktie. Al met al moest het een spectaculaire en goed georganiseerde trip worden, die in positieve zin nog lange tijd zou blijven hangen.

Ik wil bij deze graag mijn waardering uitspreken naar Eximo (en specifiek naar Jeroen) voor de perfecte organisatie van de reis naar New York. Zowel de voorbereiding als de organisatie ter plaatse zijn perfect verlopen, wat als voordeel had dat wij alle tijd en aandacht konden richten op onze relaties. Daarnaast lof voor de samenstelling van het programma. Gezien het korte tijdsbestek (vertrek vrijdag en maandag weer terug) waren de activiteiten indrukwekkend (bv de helikoptervlucht), afwisselend, strak gepland, maar toch met voldoende rust momenten.

Onze relaties praten nog steeds over deze trip, en dat was uiteindelijk ook ons doel. Incentive reizen organiseren is een vak apart, en Eximo heeft wat ons betreft bewezen hier een duidelijke toegevoegde waarde te bieden.

Nogmaals complimenten en ga zo door !

Mvg,

Sacha Wingers
Business Manager
Copaco Nederland BV
Terug naar Overzicht Referenties