Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Klanttevredenheids- onderzoek

Als onderdeel van een afstudeeronderzoek van een NHTV-studente 'Vrijetijdsmanagement' is er recentelijk onder de huidige, historische en potentiële klanten van Eximo een enquête gehouden. Hierin werd onder andere gevraagd naar de mate van de tevredenheid over de diensten die Eximo biedt. Over het geheel gezien gaven de klanten Eximo als rapportcijfer een ruime acht.
Dit cijfer werd op de eerste plaats gegeven vanwege de unieke invulling die Eximo aan incentivereizen en evenementen geeft; vrijwel iedere programma bevat een avontuurlijk of actief element dat uitdagend en geschikt is voor iedere deelnemer. Daarnaast werden er ook vele positieve zaken vermeld over de uitvoer van de incentivereizen en evenementen; alles onder controle en bovendien tijd en aandacht voor de klant. Als laatste werd het ruim voldoende cijfer onderbouwd met de klantgerichte instelling en het inlevingsvermogen van het Eximo-personeelsteam.
Op de vraag “Zou u in de toekomst wederom een opdracht bij Eximo neerleggen?” antwoordde dan ook alle huidige en historische klanten “Ja, zeker.”
Terug naar Overzicht Referenties