Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Jubileum COOLProfs in Edinburgh

Voor de viering van het eerste jubileum van COOLProfs waren alle medewerkers met hun partners een lang weekend in Edinburgh en omgeving.

Hierbij willen wij Eximo nogmaals bedanken voor een geweldig weekend.

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gezien en gehoord, waren alle deelnemers enthousiast over de reis en activiteiten. Door het weekend te beginnen met een gezamenlijk ontbijt op Schiphol gevolgd door een ludieke City-Rally door Edinburgh was er al snel geen onderscheid meer tussen medewerkers en partners.
Ook de rest van het programma was een prima mix voor deze gelegenheid waardoor iedereen ook individueel ruimschoots aan bod is gekomen. Het hele weekend was een feest ... en dat was precies onze bedoeling!

Dit feest is natuurlijk gemaakt door de deelnemers zelf, maar was alleen mogelijk door de organisatie vooraf en door de enthousiaste en soepele begeleiding tijdens de reis en ter plaatse. Op de juiste momenten, bijvoorbeeld als het niet liep zoals we hadden gedacht, namen jullie de uitdaging aan om de problemen op te lossen.

Nogmaals bedankt!

Namens COOLProfs
Arjen Willemse, Martin Brussee, Luuc van der Meer en Eric ten Harkel
Terug naar Overzicht Referenties