Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

In één woord: PRACHTIG!

"Spannend, avontuurlijk en spectaculair" waren de eerste woorden van mijn opdrachtgever. "Een soort Camel Trophy, maar dan in een paar dagen."

"En, het moet wel écht off-road rijden zijn, niet een soort jeepsafari achter elkaar over wat slechte verharde wegen..."
Na een zeer intensieve voorbereiding, mocht ik de reis zelf begeleiden en ging ik op pad met 9 mede-avonturiers. Het werd één van mijn mooiste incentive reizen.

Elke 3 à 4 uur veranderde het landschap, van palmboom-oases tot enorme zoutvlaktes. Van steile, rotsachtige bergweggetjes tot zandduinen in een woestijn.

Kuddes wilde dromedarissen, kampvuur en slapen in nomadenkampen, genieten van de Marokaanse keuken...in één woord: PRACHTIG

(kijk bij Exclusief voor het hele programma)
Terug naar Overzicht Referenties