Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Here comes summer

Here comes summer  
Dankzij jou en Eximo hebben we een onvergetelijke dag beleefd op 23 juni 2007 tijdens onze jaarlijkse personeelsdag met als thema: “Here Comes Summer”.

We hebben ons uit kunnen leven op de jetboot en jetski, in de kajakken, op de banaan en op de door onszelf gebouwde vlotten.

Ook de wat rustigere elementen in het programma waren zeer leuk om te doen.


De aansluitende barbecue en disco vormden de spetterende afsluiting op deze prachtige dag.

Ondanks dat het weer een klein beetje tegenzat (maar de weersvoorspellingen waren nog veeeeeeeel slechter, dus het viel reuze mee!), kunnen we toch zeggen dat het een heel geslaagde dag is geweest, waar we met z’n allen met veel plezier op terug kijken.

De reacties van de deelnemers waren ook zeer positief! De maandag na het evenement werd ik overladen met complimenten...

Om met jou woorden te spreken: het was helemaal super!

Met vriendelijke groet,

Els Lap
Secretary
Den Hartogh Logistics
Terug naar Overzicht Referenties