Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Eiland de Ral, Jones Lang LaSalle

“Nautical Island Adventure”stond er op de uitnodigingskaart. Het programma zag er ook behoorlijk avontuurlijk uit. Abseilen, Quadrijden, Paintballschieten, Waterskiën en Banaanvaren.
De vastgoedadviseurs van de Marketsdivisie van Jones Lang LaSalle werden geacht om op vrijdag 11 juni met elkaar te gaan teambuilden. Na een gezellige koffieronde met gebak op de hotelboot Maxima vertrokken wij per boot naar het eiland RAL gelegen midden in het Veluwemeer. Het eiland bleek een zeer idyllisch groen plekje, puur natuur met weinig luxe, maar met een heel bijzonder sfeertje. Onze groep, die bestond uit ca. 60 mensen werd in tweeën gedeeld,. Eén groep deed het landprogramma, één groep het waterprogramma.
De watersporters hezen zicht eerst allemaal in wetsuits, waarna de speedboten met waterskiërs en de banaan vertrokken naar het midden van het meer. Het was prachtig weer, het water was wel wat wild, maar dat mocht de pret niet drukken, want iedereen had het geweldig naar zijn zin. Moe maar voldaan begaven wij ons, na het waterballet, naar een open plek in het bos, waar we op houten banken een papieren tasje kregen met ons twaalfuurtje.
Heel basic, maar daardoor ontzettend gezellig.

Na de lunch kwam het landprogramma aan de orde. De groep moest zich in camouflagepakken omkleden en het bos in om vervolgens op een soort legeroefening te gaan, het zogenaamde paintballschieten. Over het algemeen viel dit meer in de smaak bij de mannen dan bij de vrouwen. De heren zijn toch meer opgegroeid met pistooltjes dan wij.
Het volgende avontuur was behoorlijk heftig en een heleboel mensen hebben voor zichzelf een enorme overwinning behaald door het wel te doen. Abseilen, 15 meter steil omhoog klimmen langs de stam van een boom, om je vervolgens via een mini plateau aan een touw naar beneden te laten zakken. Door de warmte viel het zweten gelukkig niet zo op.
Het dagprogramma werd afgesloten met quadrijden, waarna de groep weer werd teruggevaren naar het vasteland.

Na een diner op de boot Maxima werd de dag afgesloten met een swingend feest in nautische sfeer . Zoals gewend van de vorige jaren had iedereen veel zorg besteed aan zijn outfit. Matrozen, Amerikaanse- en Russische officieren, een zeemeermin, een zeerover, ze liepen er allemaal rond. Om 2.00 uur rolde het gezelschap, volledig kapot, de hutten in om te gaan slapen. Het was een zéér intensieve dag geweest, maar wel onvergetelijk.

Marja Vuyk
PR& Marketing
Jones Lang LaSalle
Terug naar Overzicht Referenties