Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

De perfecte mix voor een goede reisgenoot!

Ik mocht een Teambuilding organiseren voor 30 man/vrouw en New York zou het reisdoel gaan worden. Maar ik was nog op zoek naar iemand die me daar bij kon helpen en toen Peter-Jan op zijn motor voor ons kantoor aan kwam rijden wist ik dat hij de geschikte man voor the job was.

Goed luisterend naar mijn wensen, goede evaluaties en terugkoppelingen, meedenkend en zeker niet te pushy, de perfecte mix voor een goede reisgenoot. Ook tijdens de reis kwamen deze elementen van hem terug en hebben we samen voor mij de perfecte teambuilding georganiseerd.

Ondertussen zijn we twee reizen verder en is hij een zeer graag geziene gast bij ons, zowel op kantoor maar ook tijdens de Teambuilding. En niet alleen door zijn aanwezigheid als reisleider van Eximo maar ook omdat het gewoon een fantastische vent is.

Wat mij betreft mogen er nog vele reizen volgen.

Arjan van Valkengoed
Turner te Leusden
Terug naar Overzicht Referenties