Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Cosmetique Active in Sevilla

Hola,

We hebben een hele leuke trip gemaakt met ons team naar Sevilla onder begeleiding van Jeroen! Door het drukke programma was het aanpoten voor Jeroen, maar dit heeft hij vol overgave gedaan, zelfs tot diep in de nacht! Doordat we lekker al het geregel aan hem konden overlaten konden we zelf lekker ontspannen aan alles deelnemen. Heerlijk! Muchas gracias!

We hebben een erg leuk programma gedaan in authentieke Zuid-Spaanse steden met veel mooie bezichtigingen, lekker eten, sfeer proeven en natuurlijk de onvergetelijke flamenco-workshop! Viva España del sur (aanrader voor andere teams)!

Gelukkig hebben we heel veel flexibiliteit van Eximo gekregen, vooral in de naam van Peter-Jan, zodat we uiteindelijk een perfect georganiseerde trip hebben gemaakt. Het programma was prima afgestemd op de behoefte van het team en we hebben echt een fantastische tijd gehad!

Adios,

Equipo de Cosmétique Active

Terug naar Overzicht Referenties