Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Chamonix: 2 dagen uit en thuis

Met een groepje doorgewinterde ondernemers zijn we met Eximo op ontdekkingsreis geweest.

Peter-Jan zelf was het die ervoor heeft gezorgd dat de sfeer ongedwongen en gezellig was, maar ook dat de welbespraakte groep ondernemers alert waren en bereid waren op gezette tijden hun grenzen te verleggen.


Geweldige ervaring om in een wet-suit van een waterval af te dalen, om een gletsjer te beklimmen, om 250 meter met een trap een rots op te gaan. Voor velen een overwinning op zichzelf. Peter T.

In de vroege ochtend gloren van Zondag 21 April rond de klok van 03.30 uur op het verzamelpunt van de Young Ones, had ik geen idee wat ons te wachten zou staan. Uit ervaring op stap met de Young ones gaat het vaak om de gezelligheid en de nodige Amsterdammertjes. Eenmaal aangekomen op Schiphol, kreeg ik de indruk dat dit een ander uitje ging worden dan gewend.
Strakke planning en vlotte afhandeling tijdens inchecken. Het credo was dan ook " NO time to waste "

Dat bleek ook bij aankomst in Chamonix en in het Hotel, alles vlot en snel!
V.w.b. de buitenactiviteiten deze waren goed voorbereid en door een stel enthousiaste Fransozen goed en professioneel begeleid. Ik heb Young one leden dingen zien doen, wat vooraf niet bespreekbaar zou zijn. De moderne materialen en professionaliteit hebben dit wel gemakkelijker gemaakt.
Al met al twee fantastische dagen waar nog lang over nagepraat zal worden!!

Met groeten en tot de volgende keer, Marcel

Ik vind dat je onze reis zeer professioneel, goed voorbereid en vooral erg vriendelijk en toegankelijk begeleid hebt. Het programma was sterk afwisselend en voor iedereen "te doen". We waren met z'n allen erg enthousiast , en terecht !! Ik weet je te vinden in de toekomst.
Groet, Hein
Terug naar Overzicht Referenties