Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Waddenzee, Stadium Design

Na het eerste gesprek met Eximo hadden we gelijk zin om de volgende dag al weg te gaan. De enthousiaste manier van vertellen is erg aanstekelijk. Eximo maakte ons blij met het idee voor een compleet ander uitje dan we gewend zijn. Het werd een fysieke uitdaging (wadlopen) in een primtieve sfeer want dat zou de groepsbinding ten goede komen. We zijn met zijn allen van Holwerd overgestoken door het water naar Ameland. Het was wel zwaar maar fantastisch en iedereen was trots op zichzelf en op elkaar.
Danzij jullie hebben we bereikt wat we wilden bereiken: de groepsband versterken en iets ervaren om nooit te vergeten. Eximo team bedankt!
Terug naar Overzicht Referenties