Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Visser Copini & Partners

Op 1, 2 en 3 oktober zijn wij met Visser Copini & Partners (VCP) een weekend naar Malta geweest. We hadden een klein deel van de tijd voor inhoudelijke activiteiten gereserveerd, maar de rest van het weekend hebben we op ongedwongen wijze aan onze teambuilding gewerkt, wat al begon met de vlucht op weg naar Malta. Het inchecken was snel en soepel geregeld door Eximo, wat bijzonder prettig was! Op Malta hadden we een perfect hotel met mooi uitzicht over de zee. 's Avonds hebben we heerlijk gegeten in een trendy restaurant. Toine wist natuurlijk alle leuke bar's voor een swingend en spetterend nachtleven. We hebben genoten van de jeeptocht op Gozo, de teambuildingsopdracht aan het water heeft hilarische momenten opgeleverd, en de afsluitende feestavond was een succes!

Jeroen en Toine, bedankt voor de organisatie van deze reis! Door de heldere communicatie en de goede samenwerking tussen Eximo en VCP was alles geregeld zoals we vooraf besproken hadden en dat gaf een prettig gevoel. Ook de begeleiding op Malta was super en heeft ons, als organisatie vanuit VCP, alle ruimte gegeven om zelf volop te kunnen genieten van alle activiteiten. Onze complimenten!

Eximo, bedankt voor de strakke organisatie van onze Malta reis. We hebben er enorm van genoten en zullen er nog lang op terugkijken!

Namens Visser Copini & Partners,
Hans, Anne Marie, Wim, Bas en Leonique
Terug naar Overzicht Referenties