Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Super weekend!

Nogmaals bedankt voor twee fantastisch georganiseerde dagen!

Het waren activiteiten die enorm leuk waren om aan deel te nemen en waar ik volt trots aan terug denk.

We hebben het hem toch maar weer geflikt!

In één woord, SUPER! Groeten, Willem/Jan


Beste Peter-Jan, op de eerste plaats mijn hartelijke dank voor de foto's die je verstuurd hebt. Ik vond het een geweldig weekend, met geweldige activiteiten, waar ik met veel plezier aan terugdenk, maar goed dat we niet van te voren wisten wat ons precies te wachten stond, het was goed georganiseerd met een strakke planning.

Het was een weekend met veel inspanning, wat ook weer ontspanning gaf.
Het was een super-weekend. Nogmaals mijn hartelijke dank, Groetjes, Mirella

De twee dagen met The Young Ones naar Chamonix waren werkelijk onvergetelijk, een super ervaring.De organisatie verliep perfect, het weer was fantastisch en de activiteiten voor iedereen denk ik heel erg bijzonder, spannend en voor velen grensverleggend.
Ik denk met heel veel plezier hieraan terug. Wat mij betreft kunnen we volgend jaar onder begeleiding van Eximo weer een nieuwe uitdaging aangaan. Peter-Jan bedankt en misschien tot volgend jaar!!!!

Groetjes Corine
Terug naar Overzicht Referenties