Referenties

 

Wij zijn er stil van. De klanten van Eximo Incentive Travel & Business event vertellen hun verhaal

Incentive reizen en bedrijfsevenementen zijn pas geslaagd als onze klanten krijgen wat ze verwachten. Is er voldoende return of investment? Wij zijn pas tevreden als de Incentive hun stoutste dromen overtreft en als het bedrijfsevenement meer biedt dan verwacht. We gaan niet voor goed, we gaan voor goud!

 

Return of Investment vooraf afspreken, geen probleem – dat doen we graag. Neem contact op met Eximo  en we maken de afspraak!

Terug naar overzicht referenties

Incentive Malta Azlan netword Distribution BV

De eerste kennismaking met Eximo was via een van onze distributeurs, die ik een incentive reis in het vooruitzicht wilde stellen op basis van het behalen van een omzetdoelstelling. De distributeur heeft de voorselectie gedaan, waarbij men als belangrijkste criteria creativiteit, gemak en goed onderbuikgevoel hanteerde. Uiteraard was daarbij een vast budget waarbinnen de gehele activiteit moest plaatsvinden. Eximo liet bij mijn distributeur duidelijk de beste indruk achter en men adviseerde mij dan ook om met Eximo in zee te gaan.

Belangrijk voor mij was dat ik 100% mijn aandacht kon schenken aan de mensen die mee zouden gaan, dus wilde ik weinig tot niets met de logistieke organisatie te maken hebben. De 10 deelnemers zaten in de leeftijdscategorie 20-30 jaar, dus was het ook belangrijk dat we leuke, uitdagende en/of niet allerdaagse activiteiten konden doen. Verder had ik een sterke voorkeur voor een ‘zonnig’ klimaat.

In overleg met de directie van de distributeur besloten we een lang weekend naar Malta te gaan. De verzorging van dit evenement was in één woord ‘geweldig’. De activiteiten waren zeer gevarieerd (oa. duiken, abseilen, jeep rijden), goed begeleid (meerdere mensen) en werden georganiseerd zonder enig benodigde aandacht van mijn kant. Ook de inwendige mens was niet vergeten, we werden getrakteerd op een variatie van eet- en uitgaansgelegenheden.
Het stukje extra aandacht, bleek uit de dagelijkse verslagen die we op onze hotelkamer aantroffen en de zorg die werd besteed aan twee deelnemers die ziek waren geworden. Uit de kunst!

Mede door de prettige ervaringen, heb ik Eximo een jaar later gevraagd te helpen met het organiseren van een ‘relatie challenge’. Vier distributeurs werden uitgenodigd om elkaar te bestrijden, dit keer niet op het commerciele vlak, maar op sportief gebied ergens in het midden van Nederland. Ook hier was het voor mij belangrijk dat ik kon participeren in de activiteiten en me richten op de aanwezigen, zonder de zorg van de organisatie van het evenement te hebben. En dat is beslist gelukt. De activiteiten waren duidelijk goed voorbereid, georganiseerd en begeleid. De dag werd afgesloten met een gezellig buffet/barbecue, welke ook tot in de puntjes was verzorgd.

Samenvattend, kan ik terugkijken op een prettige en flexibele samenwerking met Eximo. Creatief, meedenkend en ‘ontzorgend’ zijn wat mij betreft de steekwoorden die Eximo het meeste recht doen.

Jap Verburg
Account Manager
Cisco Systems.

Terug naar Overzicht Referenties