Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Kan dit in Madrid?

"Kan dit in Madrid?", een uitspraak die we tijdens onze laatste reis naar Madrid vaak hebben gehoord. Eximo verrast haar gasten iedere keer met unieke en vooral verrassend belevingen van een bestemming. Iets waarvan je niet wist dat het kon EN wat echt bij de bestemming past. Wie naar Madrid gaat, verblijft in de stad, eet tapas, maakt een wandeling door de stad met een gids en bezoekt Playa Major. Niet wanneer je met Eximo op pad gaat. Dan gaan we juist WEG van Madrid en we bezoeken het buitengebied. Ontdekken wat daar te beleven valt is zeker de moeite waard. Wat te denken van een authentieke Bodega waar men met passie de Qubel wijn wordt verbouwd en geproduceerd. Wat te denken van het dorpje Chincon, een klein stadje met duizenden jaren historie gebouwd op een heuvel van 700 meter hoogte met een plein dat doet denken aan Sienna. Hoe gaan we dan van Chincon naar Madrid - gewoon met de fiets door het platteland. Een unieke ervaring! 

Incentive Madridstedentrip madridstedentrip madrid

Mocht je meer willen weten over deze verrassende trip, dan weet je ons te vinden!