Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Eximo kids


Mogen we nog een keer?
Een avontuurlijke vakantie mét kinderen is niet alleen weggelegd voor welgestelde families of ouders die sportinstructeur zijn. Iedere familie kan op avontuur! Het enige wat je hoeft te doen, is één stapje buiten je comfort zone zetten. Dat ene stapje vergt misschien nog wel de meeste moed, want daarna kun je raften, hiken, klimmen en zelfs backpacken met de hele familie! Ik (Jeroen Buyink) ging je afgelopen zomer voor!

We zijn er met het hele gezin op uitgetrokken, niet naar een camping in Zuid-Frankrijk, maar naar Slovenië. En dat was een succes! In het begin was het een beetje werken tegen de weerstand, je moet je kinderen betrekken bij de reis, en misschien één of twee keer door een barricade van ja-maars heen. Maar wanneer je blijft volhouden, zie je dat je kinderen er plezier in krijgen en hoor je achteraf: ‘Mogen we nog een keer?’ Geef je kinderen meer dan waar je van durft te dromen, want dat is toch het mooiste wat er is!

Iers of Schots surfen?
Voor iedereen die de raad van Jeroen Buyink wil opvolgen en met zijn kinderen op avontuurlijke vakantie gaat, heeft Peter-Jan nog een mooi reisschema liggen. De enige benodigdheden zijn een camper, wat bodyboards, surfplanken en één of meerdere kinderen. 

Pak de boot naar Zuid-Ierland en rijd langs de adembenemende Ierse kust. Deze kust behoort tot de top-tien-surfspots ter wereld, zonder de drukte die je daarbij verwacht. Dus plek genoeg om jouw golf te pakken. Je verwacht het niet, maar het water is hier helderblauw, de zandstranden langgerekt en de surfdorpjes één en al gezelligheid. De bevolking is puur en warm en als klap op de vuurpijl kun je in de juiste tijd van het jaar orka’s zien! Wil je nog meer surfen? Rijd dan naar het westen en vaar met de boot vanuit Belfast naar het ruige en rauwe Schotland, ook daar kun je geweldig surfen. De rest van de reis is op smaak te maken met hiken, raften, een zoektocht naar het monster van Lochness of een bezoek aan het ecologische dorp Findhorn. Veel plezier!