Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Bestemming onbekend


Loop eens naar het vliegveld!

We zien wel waar we uitkomen, dat was het motto. Gepakt met het hoognodige belt Ben bij mij (Peter-Jan) aan. We drinken te lang koffie en als we opstappen, is de bestemming voor dit weekend nog onbekend. Eerst maar eens langs Eindhoven Airport... Daar aangekomen kijken drie dames achter de balie ons wat verbaasd aan. Eenmaal overtuigd, vinden ze het duidelijk een leuke uitdaging om ons vandaag nog op het vliegtuig te krijgen.

Terwijl de één ons vertelt dat we de keus hebben uit Istanbul, Faro of Berlijn, zoekt de ander er enthousiast de weersverwachting op de verschillende bestemmingen bij. We hebben niks gepland, dus eigenlijk is alles goed. Na wat dubben wordt het Berlijn. Die keuze kan achter de balie op goedkeuring rekenen! We zijn nog niet weg en het is nu al leuk. De dames zwaaien ons glunderend uit en wij lopen naar de incheckbalie. In Berlijn laten we de toeristische trekpleisters links liggen en gaan we op een graffititour, we bezoeken underground clubs en dansen tot in de vroege uurtjes door. Op zondag bezoeken we met een oud treintje een rommelmarkt, brunchen we heerlijk en vliegen daarna weer terug. Niks viel tegen dit weekend, alles was leuk, juist omdat we niks gepland hadden. Het was heerlijk onbezorgd en ontspannen. Dit gaan we vaker doen!