Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Met 18 salestijgers op sneeuwsafari

Wat direct uit het vliegtuig begon als een relaxte trip naar de Blue Lagoon en heerlijk eten in een restaurant in niemandsland, eindigde met een wandeling over een gletsjer, waarbij de sneeuw en wind om ieders oren suisde. Van rijden op de black sand beaches met ISAK-superjeeps en het bekijken van de watervallen van Gullfoss tot raften in wassend water. De IJslandtocht voor Sharp had het allemaal en meer…

 

IJsland super jeeps, incentive IJslandIJsland team incentive

 

“Een aantal mensen hebben onder begeleiding zelfs een cliffjump gemaakt en we weten dat iemand naar aanleiding van deze cliffjump in Nederland zelfs is gaan parachutespringen!”, vertelt Jeroen Buyink enthousiast. “Mooi hè, mensen verleggen grenzen bij Eximo!

 

 Cliff jumb IJslandIJsland groepsreis

 

In IJsland vind je nog echte oernatuur en natuurverschijnselen die je nergens anders ter wereld tegenkomt. Zoals de geisers op de grensstrook van de twee continentale platen of de gletsjers die je per sneeuwscooter of te voet kan ontdekken. Dat laatste hebben onze deelnemers ook geweten, want op één van de laatste dagen zijn we in weer en wind in touwgroepen de gletsjer op gegaan. Een surrealistische witte wereld, waar je geen verschil ziet tussen land en lucht. Dat was voor veel deelnemers heel spannend en het heeft ontzettend veel indruk gemaakt. De afsluitende borrel en het feest in Reykjavik waren dan ook meer dan verdiend!”

 

Klik voor meer informatie betreffende referenties of ideeen voor onze incentive programma's naar IJsland hier


groepsreis IJsland