Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Eximo's reistips voor kids (en hun ouders)

 

In Eximo-stijl op reis met kinderen. Superleuk een helemáál niet ingewikkeld, volgens Peter Jan: “Wij gaan ieder jaar met vier kinderen op vakantie. We zijn al in Kenia, IJsland en Marokko geweest. Het zijn allemaal reizen tussen de 5 en 12 dagen, dat gaat hartstikke goed en ik kan het iedereen aanraden…”

 

met de kinderen naar Keniamet de kinderen raften in IJsland

Kenia, op bezoek bij de Masai >                         Raften in IJsland >

 

“Kinderen onthouden meer dan je denkt en gaan alle uitdagingen aan. Van klimmen, fietsen, wandelen en vissen tot kanoën en raften. Als we op vakantie zijn, houden we het tempo hoog en doen we iedere dag een gave activiteit. Zo lijkt het na anderhalve week alsof je drie weken bent weggeweest. We betrekken onze kinderen bij de reis en maken iedereen ergens verantwoordelijk voor, de ene voor het geld, de ander voor het eten, de route of de overnachting. Als je dat een beetje begeleidt, dan gaat dat hartstikke leuk. Hoewel kinderen vanaf een jaar of zes al best met een rugzak op reis kunnen, hoef je echt niet meteen naar China of Thailand.

 

Begin bijvoorbeeld eens in Duitsland of ga met de trein naar Italië. Je leeft écht een aantal dagen samen en ik wil je aanraden om in ieder geval op zoek te gaan naar het onbekende. Op ontdekkingsreis met het hele gezin!

Ik wil je daar altijd bij helpen, dus bel gerust als je vragen hebt:

Groeten,

Peter-Jan

M: 06-2365 1671

met de kinderen naar Marokkomet de kinderen naar IJsland