Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Schotland blijft verschrikkelijk mooi!

Schotland is een land dat zich uitstrekt van de heuvelachtige landbouwgronden in het zuiden en oosten naar het dramatische hooglanden en eilanden in het Westen, waar de rotsachtige kustlijn afgewisseld wordt door prachtige stranden en de ruige, kale bergen slechts verdeeld door glinsterende meren en diepe rivieren. Dit oude land heeft een wrede geschiedenis en is bezaaid met oude kastelen en forten.
Hoewel het deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk is Schotland een fel onafhankelijke en trotse natie. Ze hebben hun eigen rechtssysteem en meer recentelijk hebben ze hun eigen parlement. Aberdeen is de spil van de olie-industrie in de Noordzee en Edinburgh is nu het thuis van Europa's grootste bank.

Schotland is de bakermat van golf en whisky, en heeft een cultureel erfgoed dat zich uitstrekt van de festiviteiten van de clans tot de poëzie van Robert Burns. Schotland's rijke tradities kunnen het best worden gezien in de zomermaanden, op cutting-edge Edinburgh festival of in één van de vele Highland games. Of je er gaat vissen, zeilen, wandelen, of op zoek gaat naar de dieren in het wild, Schotland is een paradijs voor de liefhebber van het buitenleven.
Terug naar Overzicht Nieuws Items