Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Te gast bij Trapeze School New YorkMet uitzicht op de Hudson River, op het dak van een grote loods mochten we ervaren wat het is om echt door de lucht te zweven. We werden zeer gastvrij ontvangen door Jonathon, de eigenaar en tevens hoofdinstructeur van de Trapeze School.
We kregen een duidelijke uitleg en een mooie demonstratie. Toen waren we zelf aan de beurt.

Een stevige buikriem met grote lussen moest je zelf vast maken aan een touw, dan omhoog klimmen naar het platvorm. Dit was op zich al spannend, maar met het mooie uitzicht stond je zo boven.

Op het platvorm aangekomen werd de beveiliging omgezet, de trapeze werd aangereikt en dan....en dan....en dan....

Van het platvorm afstappen bleek lastiger te zijn dan voorzien. Het lichaam wilde wel, maar het hoofd twijfelde nog....en twijfelde nog...

Oké, één diepe ademhaling én gaan...WAUW, zo vrij als een vogeltje en wat voelde dat goed! Helemaal niet eng, erg spectaculair!

Na een paar zwaaien, mocht je loslaten en als een ervaren circus-artiest je laten vallen in het grote net.... "WAUW! ...Mag ik nog een keer?"
Terug naar Overzicht Nieuws Items