Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Ones in a life time, Spitsbergen

De vraag is; ‘Hoe kan een bedrijf relaties, van wie de agenda behoorlijk vol zit, prikkelen om mee te gaan op een trip, zodat de onderlinge band wordt versterkt en daardoor het zakendoen positief gestimuleerd wordt?’

Het antwoord is; ‘Organiseer een niet alledaagse reis.’ De bestemming werd dan ook gevonden in de eilandengroep Spitsbergen. Dit stukje noordpool, geografisch gezien, is écht anders dan anders.

In het vroege voorjaar is het er 24 – uur per dag licht. Dit geeft een ongelooflijke hoeveelheid energie. Je hebt er nooit het gevoel dat het tijd is om naar bed te gaan. De eilandengroep is een groot natuurparadijs waar zeehonden, vele soorten vogels en zelfs ijsberen een vrij bestaan kennen.
Ons programma bestond uit een mix van natuur, cultuur, avontuur en gezellig samenzijn, een programma dat past bij dit unieke stukje wereld.

Een dag op het water met een ijsbreker geeft aan waar de naam van de eilanden zich aan ontlenen en hoe ver dit verwijderd is van de bewoonde wereld. Genietend van een prachtig uitzicht wordt er rondgevaren en is er zelfs tijd voor een spectaculaire tocht met Zodiac.
Om het pure gevoel te ontdekken is een tocht met een eigen hondesleede je van het. Twee dagen lang waan je je een ware ontdekkingsreiziger. Je honden worden je maatjes. Ze trekken je voort door het witte landschap. Een prachtig avontuur waarvan de prints nog lang op het netvlies blijven gebrand.
Om ook een stukje realiteit mee te pakken, is een bezoek aan de actieve steenkoolmijn een heuse ‘eye-opener’. Ook zo wordt er nog geleefd.

Overnacht hebben we in een luxe hotel opgebouwd uit wrakhout (erg speciaal), in een hut en in tenten.

Het programma was compleet omdat iedereen zichzelf mocht zijn, van de rust kon genieten, vele mooie dingen hebben mocht beleven…en de onderlinge banden zijn versterkt.

Even proeven van de puurheid van deze wereld; Spitsbergen.
Terug naar Overzicht Nieuws Items