Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Olympic Fundrive

In samenwerking met de Sport Business Groep (SBG) en The Advanced Travel Partner (ATP) heeft Eximo, van 6 tot en met 13 augustus, een ‘rally’ georganiseerd voor twintig ex-olympische sporters. Hoofdsponsoren en opdrachtgevers van deze rally, de ‘Olympic Fundrive’ genaamd, waren Volkswagen en Lotto. De doelstelling was het binnenhalen van geld voor diverse goede doelen. SBS 6 gaf in haar ‘Shownieuws’ iedere dag aandacht aan de ‘drive’ en bracht de belevenissen van de deelnemende atleten pakkend in beeld.

De ‘Olympic Fundrive’ startte in het Olympisch Stadion te Amsterdam en eindige in Athene, waar momenteel de Olympische Spelen plaatsvinden. De route liep langs Parijs, Chamonix, Turijn, Rome, Brindissi, Igoumenitsa en Loutraki. In totaal werd er 3.500 kilometer afgelegd in zes dagen tijd.
Onderweg streden de sporters tegen elkaar door middel van verschillende activiteiten. Zo werd er geklommen in de Ardennen, getoggled nabij Chamonix, gekajakt in Florence, een outdoor-triathlon afgelegd in de buurt van Loutraki en een estafetteloop gehouden op het Griekse strand. In totaal verdiende de sporters € 65.000,00 voor vijf goede doelen.

De reis was vermoeiend en uitdagend. Maar gelukkig zijn de sporters het doorzetten niet verleerd; iedereen bereikte Athene gezond, enthousiast en vooral met een ervaring rijker.

In Athene werden de speciaal bestickerde Volkswagens, waarmee de tocht is afgelegd, door de sporters overgedragen aan Erica Terpstra. Samen met Peter Blange, Nicolien Sauerbreij, Yvonne van Gennip, Nelli Cooman en Ingrid Haringa reed zij de Tourans richting het Holland Heineken House dat zij direct daarna opende door middel van het afgeven een symbolische sleutel en het onthullen van een kunstwerk.

Het project voor Eximo zat erop en de Olympische Spelen konden beginnen!

Terug naar Overzicht Nieuws Items