Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Eximo Airborne

Eximo airborne

Wanneer wij aan Chamonix dachten, dan doemde de Mont-Blanc op…en ook goede herinneringen aan reizen met onze klanten, zoals Sharp en SCA. Chamonix is de bakermat voor outdoor in de bergen. Klimmen, skiën, raften, mountainbiken, maar ook lekker eten en leuk shoppen. Heerlijk om er iedere keer te mogen zijn.

Dit keer brachten we weer een bezoek aan dit karakteristieke bergdorp, als verkenning voor een groot project later dit jaar. De lucht was blauw, gezellige drukte, zomerse temperatuur…goed toeven dus. Om het aangename met het aangename te verenigen besloten we de sprong te wagen. Eximo ging airborne. Samen met twee ervaren ‘locals’ waagde wij ons de lucht in. Vanaf de Brévent, met een geweldig uitzicht op de Mont-Blanc, sprongen wij naar ‘vrijheid’. Hangend aan een parapente zagen we nu Chamonix tussen onze voeten door. Een ervaring om mee te maken…en aan te raden. Het zoeven van de lucht, de stilte, de wind, de enorme kracht die de bergen uitstralen en het steeds groter wordende dorp…

Meer weten? Vraag het ons…info@eximo.nl
Terug naar Overzicht Nieuws Items