Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Dubai…maakt het onmogelijke mogelijk!

Na een afwezigheid van een aantal jaren mochten wij weer eens een bezoek brengen aan de oliestaat Dubai. Er is over dit rijke stukje land de laatste veel geschreven. De vele pretentieuze projecten waren meer dan een onderwerp van gesprek.

Voor al diegene die willen genieten van lekker weer, puur luxe, eens een keer goed verwend willen worden en van de ene WOW in de andere wil vallen, breng dan een bezoek aan Dubai. Niets is te gek.

Het land is georganiseerd, schoon en hypermodern. Ondanks de vele bouwwerken ziet er het nog steeds adembenemend uit.

Ze doen er dan ook alles aan om hun gasten op hun wenken te bedienen. Goede service, lekker eten, gave hotels en verrassende activiteiten. Zo zijn wij met 4x4 de woestijn in geweest met als onderbreking een Champagnetoost bij zonsondergang, we hebben gedoken tussen vele honderden kleurrijke vissen, geskied op de grootste indoorskibaan ter wereld (hoezo maf!), gevaren naar de nieuw opgespoten eilanden ‘the Palm’ en ‘the World’ en uiteraard een super beachparty met alles erop en eraan.

Een keer toe aan verwennerij…Dubai is een aanrader. Wel graag van half september tot half juni, want daarna is het te warm. Ook graag rekening houden Ramadan, dat meestal in het najaar valt. Voor meer info, zie onze programma’s of neem contact met ons op. Tot Dubai.
Terug naar Overzicht Nieuws Items