Laatste Nieuws

Eximo is altijd volop in beweging – lees hieronder het laaste nieuws

 

Eximo verzorgt unieke bedrijfsevementen en inspirerende incentives. Hieronder leest u meer van onze reizen en ervaringen. Lees ook de ervaringen van onze klanten .

 

Inspiratie nodig voor een Incentive of bedrijfsevenement – lees hieronder meer of neem contact op met Eximo, wij nemen u graag mee.

 

Terug naar overzicht nieuws items

Écht weg in eigen land

Veelzijdig Texel

Eximo verzorgde dit jaar twee Incentive programma’s op het veelzijdige Texel!

De veerboot maakt zich langzaam los van de kade en neemt u mee op het ritme van de zee.

Gebogen over de reling, met de frisse wind in het gezicht en met zilte op de lippen, kijkt u nieuwsgierig uit naar uw bestemming.


Het organiseren van meetings, events en incentives op Texel zullen een extra stimulans voor uw collega's of personeel zijn om zakelijk helemaal up to date te blijven. Uit in eigen land.

U hoeft zich tijdens een zakelijk treffen op Texel niet te vervelen want er is zoveel te doen op dit mooie eiland. Perfecte accommodaties van klein tot groot met alle faciliteiten en activiteiten die nodig zijn voor een verrassend Incentive programma.

Wat dacht u van in de ochtend een ludieke tandem foto hike gevolgd door een heerlijke lunch in een gezellig strandpaviljoen. In de middag de zee bedwingen met zee kajaks of spectaculair raften in de branding. Ook kunt u genieten van de stilte en de natuur in de duinen door een ATB tocht of een workshop Nordic Walking. Voor wellness bent u ook op Texel aan het juiste adres!

En het weer? Texel heeft de meestezonuren van Nederland en zelfs in november kunnen we met de juiste kleding nog de zee in!

Eximo neemt u graag mee……in eigen land


Terug naar Overzicht Nieuws Items