Incentive Travel

Incentive Travel

Cuba

Cuba, het land van de rum, sigaren en salsa. De parel van de Cariben. Het bezoeken meer dan waard...

Drooghut voor tabak in CubaMogotes in Pinar de Riosnorkelen in Cuba

Programma incentive in Cuba.


Op slechts 8 uur vliegen vanaf Madrid (of een andere Europese Hub) ligt de parel van de Cariben, een ongelooflijk mooi eiland met schitterende natuur, rijke cultuur, warme mensen en een nog warmer klimaat. Perfect voor een incentivereis om nooit meer te vergeten.

Verblijf

Hotel NacionalVaradero Paradisoslapen in een hangmat


In Cuba zijn er vele mogelijkheden om te verblijven. Zo zijn er de grotere hotelketens, de kleine authentieke staatshotels, overnachtingen in "the middle of nowhere" in een hut of cabin, in casa particular (bij de mensen thuis) of in je eigen hangmat op je privé eiland.

Activiteiten

4x4 rijden door de provincie Pinar del Rio, snorkelen in Varadero, paardrijden door de tabaksplantages, een stadsprogramma programma in Havana. Cocktails maken, salsa dansen of chillen op je eigen eiland, de lijst met mogelijkheden is bijna eindeloos. 

4x4 rijden in pinar de Riochillen in Varaderopaardrijden in cuba

Historie en cultuur

De historie van Cuba is erg rijk en bewogen. Alles facetten uit de geschiedenis zijn terug te vinden. Van de eerste bewoners, de spaanse bezetting, de revolutie en de cuba crisis. Alles heeft zijn plaats in Cuba gekregen en is te bewonderen en te ervaren

Cuba, een aanrader, maar alleen wanneer je een reis wilt beleven die je NOOIT meer zult vergeten!!Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl