Incentive Travel

Incentive Travel

Londen

Bestemming : Londen
Duur : Vanaf 2 dagen
Vervoer : Trein (Eurostar) en vliegtuig
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : 10 personen
Bijzonder : Bruisende metropool

Programma incentivereis Londen

Londen heeft echt alle ingrediënten voor een geslaagde incentivereis. In de meeste gevallen wordt er altijd gedacht aan verre bestemmingen maar hippe en moderne steden zoals Berlijn, Copenhagen en Londen behoren tot de meest veelzijdige incentive bestemmingen die wij aanbieden.

Door een juiste combinatie van cultuur, activiteiten en ontspanning beleven de deelnemers deze metropool op een totaal unieke wijze die niet te vergelijken is met een eigen prive bezoek. U als initiatief nemer/ster kan er dus verzekerd van zijn dat bij de deelnemers deze reis als een blijvende herinnering in hun geheugen achterblijft. Succes verzekerd dus! Lees hier een van de enthousiaste referenties over Londen.

Wat bied Londen u? Hieronder een korte opsomming van een aantal mogelijkheden;

Verkennen
Een leuke speurtocht te voet, met de fiets, met de zwarte taxi’s of per antieke dubbeldekker zorgt er altijd direct voor dat de deelnemers zich snel acclimatiseren in de stad en direct zich kunnen oriënteren wat weer ten goed komt aan de momenten dat ze wat vrije tijd krijgen. De historische en moderne architectuur rond het centrum is enorm de moeite waard.

Vrije tijd
In een goede incentive zit altijd een moment van vrije tijd opgenomen. De groep krijgt een dagkaart voor het openbaar vervoer. Ten slot van rekening hoort de beleving met het reizen met het openbaar vervoer, de underground en de stadsbussen tot een blijvende herinnering die niet mag ontbreken. Londen biedt talloze bezienswaardigheden die kunnen worden bezocht. Notting Hill, Portobello road, Leicester Square, The Tower, Covent Garden; zoveel wensen, zoveel mogelijkheden!

Culinair
De culinaire invulling is veelzijdig! De deelnemers kunnen genieten van een Sunday roastbeef lunch in een lokale pub. Tevens mag een traditionele fish-and-chips lunch natuurlijk niet onbreken. Er wordt geluncht en gedineerd in prachtige locaties zoals The Royal Opera House, The Butlers Warf, een lokale pub of aan boord van een antieke radarboot. Bij mooi weer lekker picknicken in Hyde Park of aan de rand van de Thames maken het programma compleet!

The London Eye
We brengen de deelnemers onder andere naar hartje stad waar een vlucht gemaakt wordt in de London Eye, het grootste reuzenrad ter wereld. Het uitzicht vanuit de capsules is adembenemend! Het gevaarte is maar liefst 135 meter hoog waardoor het uitzicht vanuit de capsules bij helder weer 7 graafschappen, 3 luchthavens, 13 voetbalstadions en 36 bruggen over de Theems telt.

Musical city
U brengt een bezoek aan een van de prachtige theaters die deze stad rijk is. Afhankelijk van beschikbaarheid kunt u kiezen uit bijvoorbeeld The Sound of Music, We will Rock You, The Lion King, Dirty Dancing en Mamma Mia. Een exclusief ontvangst in de theaters behoort tot de mogelijkheden.

Londen…shoppen!

Londen biedt een zee van shop mogelijkheden. Van de unieke winkel ervaring in Harrods tot de antiek winkeltjes in Portobello road. Zelfs hier kunnen we u advies in geven!

Londen…The place to be
Zoals u kunt lezen zijn we erg enthousiast over deze bestemming. Het is een prachtige en bruisende stad die voor ieder wat wils biedt. Mocht u dus meer willen weten, eens van gedachten willen wisselen of concreet een offerte opvragen voor een groepsreis naar Londen, bel of mail ons dan direct.Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl