Incentive Travel

Incentive Travel

Berlijn

Bestemming : Berlijn
Duur : Vanaf 1 dag
Vervoer : Vliegtuig of trein
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 10 personen
Bijzonder : Verleden & Heden, Hip & Trendy

 

PROGRAMMA

Berlijn, de trotse hoofdstad van Duitsland, is absoluut de nieuwe en zeer populaire incentive bestemming van dit moment! De trendy stad is de stad van de architectuur, cultuur en natuur! Bekijk de Brandenburger Tor, Alexanderplatz, Checkpoint Charlie, de Reichtag, Unter den Linden en de oude Barokstad Sansouci waar u veel indrukwekkend paleizen en bouwwerken ziet.

Klik hier voor een reactie van één van onze enthousiaste klanten. (40 personen, Incentivereis Berlijn, 3 dagen, 2 nachten)


Trabant rally, U- en S-bahn, Berlijn per fiets, Picknicken in Tiergarten

Berlijn verkennen...In geen enkele andere stad is het contrast tussen het verleden en heden zó indrukwekkend en zó groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend. Het uitgebreide aanbod van winkels, moderne architectonische hoogstandjes, een wereldkeuken, de hipste clubs en mooiste parken maken Berlijn tot een onvermoeibare metropool en de incentive bestemming bij uitstek.

Berlijn is historisch en hip tegelijkertijd. Het grootste gedeelte van het centrum is tijdens de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd, maar wat gespaard is gebleven maakt het contrast tussen nieuw en oud erg bijzonder. Van prachtige kastelen van Pruisische koningen tot de Berlijnse Muur, die Duitse families jarenlang van elkaar scheidde.


Foto's: een kraampje aan de weg met oude sovjet items en de 203 meter hoge Fernsehturm, bij Alexanderplatz. 

Uitgaansgelegenheden

Berlijn is één van de beste plekken ter wereld om te stappen. Er is een enorm aantal goede discotheken en clubs om de nacht door te brengen. En die nacht duurt lang in de hoofdstad van Duitsland: de horeca in Berlijn kent geen vaste sluitingstijd, waardoor veel tenten tot de vroege uurtjes doorgaan. Hierdoor beginnen ze ook een stuk later. Meestal gaan de discotheken pas rond 11 uur open, al begint het feest pas echt na middernacht. Voor de wat rustigere stapper is de Hackescher Markt en de Oranienburger straße de uitgesproken plek.

de muur, Berlijnse muurTrabant rally, Trabi safari Berlijn

Foto's: zicht op de Berlijnse muur en Trabantjes klaar voor verkenning Berlijn.

 

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl