Incentive Travel

Incentive Travel

Zuid-Afrika

Bestemming : Limpopo, Zuid-Afrika
Duur : Vanaf 4 dagen
Vervoer : Vliegtuig
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 8 personen
Bijzonder

: Oog in oog met leeuwen, olifanten...

 

PROGRAMMA

Samen met uw personeel of relaties een unieke ervaring opdoen die u laat zien dat voor een echt team niets onmogelijk is? Inspiratie opdoen, grenzen verleggen, iets betekenen voor een ander? Is dat waar u naar op zoek bent? Ga dan met Eximo mee naar Zuid-Afrika en help het wildlife voort te bestaan: samen sterk voor de natuur!


Game Capture
Zuid-Afrika is rijk aan omheinde wildreservaten. Deze bieden bescherming aan bedreigde diersoorten, maar kunnen tevens zorgen voor overbevolking en inteelt. Om deze nadelen van de wildreservaten in te dammen wordt er aan 'Game Capture' gedaan: dieren uit reservaten worden gevangen en elders in het land terug in de natuur geplaatst. Dit wordt bewerkstelligd door kuddes omheiningen in te drijven en grote dieren (vanuit een helikopter) een verdovingsmiddel in te schieten. Uiteraard gebeurt dit altijd op veilige en diervriendelijke wijze en onder leiding van een professioneel team van dierenartsen, ecologen, helikopterpiloten en rangers.

Eximo geeft u de exclusieve mogelijkheid deel te nemen aan deze unieke en noodzakelijke activiteit. Zie de rangers aan touwen hangen die bevestigd zijn aan een vijf ton wegende olifant of sta oog in oog met een brullende leeuw! Daarnaast assisteert u in de bouw van omheiningen en voedert en verzorgt u de te herplaatsen dieren.


Aanvullend programma: natuur en cultuur
Naast de Game Capture kunt u in de malaria-vrije provincie Limpopo genieten van gamedrives en trekkings door de uitgestrekte graslanden van de savannes, de subtropische regenwouden en indrukwekkende bergketens. Ga op bezoek in de kleine dorpjes en ervaar hoe de Afrikaanse stammen in harmonie met de oerkrachten leven. Of raft bijvoorbeeld de Limpopo river af, bezoek de ruines van Mapungubwe of kom geheel tot rust in de ‘Mineral Hotsprings’ van Bela-Bela.

Van 'onder de sterren' tot luxe hotel
Tijdens de Game Capture verblijft u in ruime tenten op locatie. Geniet van de warmte van het kampvuur, aanschouw de schitterende Afrikaanse sterrenhemel en ervaar de stilte en rust van de geluiden der natuur. Tijdens eventuele aansluitende dagen, is de keuze aan u; een kamp in de wildreservaten, comfortabele lodges aan de rand van natuurgebieden of luxueuze hotels.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl