Incentive Travel

Incentive Travel

Spitsbergen

Bestemming : Spitsbergen (Noordpool)
Duur : Vanaf 5 dagen
Vervoer : Vliegtuig, ijsbreker en hondenslee
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 8 personen
Bijzonder : IJsberen, kolenmijnen

 

BESTEMMING

Ver in het noorden, daar waar het vaste land van Europa al lang de zee heeft bereikt, ligt een eilandengroep genaamd Spitsbergen. Een ‘once in a lifetime’ bestemming… en toch ook weer niet. Want eenmaal kennis gemaakt met deze bijzondere archipel, ontstaat de drang om vaker terug te willen komen.

In de zomer is het de gehele dag licht, terwijl de winter lang en donker is. De mooiste tijd om Spitsbergen te bezoeken is ergens tussen de winter en zomer. De dagen worden dan langer en de sneeuw zorgt nog steeds voor een fantastisch plaatje. Spitsbergen is vooral natuur en rust, maar ook actie en spanning. Voor degenen die op zoek zijn naar een bestemming waar actie in al haar puurheid plaatsvindt is Spitsbergen ‘the place to be’.

 

PROGRAMMA IN HET KORT 

Er zijn een aantal manieren om Spitsbergen in al haar schoonheid te ontdekken. Om de zee te trotseren wordt een ijsbreker ingezet. Vanaf zee is het schouwspel tussen water en land goed waarneembaar. Ook is de kans groot om ijsberen te zien. Echter om het echte Spitsbergen te proeven, is een tocht met een hondenslee het summum. De dagen in de buitenlucht, samen met je 'span' is een oase van avontuur, rust en vriendschap. Dit is contact maken met de natuur, anderen en jezelf.

Overnachten op Spitsbergen kan in een authentiek houten hotel (een aanrader) of in een meer sterren accommodatie. Eenmaal buiten de stad, dan wordt het al snel een blokhut, kajuit van een boot of tent.

 

ALGEMENE OPMERKINGEN

Om de reis te completeren is het mogelijk om een tocht met sneeuwscooter te maken, een fikse trekking of zelfs een bezoek aan de steenkoolmijnen. Zeker dit laatste geeft meteen andere inzichten over hoe men kan leven in barre omstandigheden.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl