Incentive Travel

Incentive Travel

Sevilla

Bestemming : Sevilla
Duur : Vanaf 2 dagen
Vervoer : Vliegtuig
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 8 personen
Bijzonder : Alcazar, tapas, flamenco

 

PROGRAMMA

Verblijf in Sevilla met bezoek aan de koninklijke vetrekken van het Alcazar, de 8e eeuwse moskee La Mezquita in Cordoba en de sherry stad Jerez de la Frontera. Dit alles afgewisseld met een tapas-stads-tour, workshop Flamenco dansen en heerlijk wandelen door de smalle en schaduwrijke straatjes van Sevilla, vol met sinaasappelbomen en mozaïek ingelegde fonteintjes. Dit alles kan in deze schitterende beloningsreis voor uw personeel of relaties.

Beleving
In de hoofdstad van Andalusië is de mengeling van Islamitische en Christelijke architectuur -de zogenaamde Mudejarstijl- het duidelijkst aanwezig. Met als belangrijkste symbool de bijna 100 meter hoge Girlada, een Arabische minaret uit de twaalfde eeuw, die u zeker gezien moet hebben. In de koninklijke vetrekken van het Alcazar kunt u het typische tegelwerk bewonderen. Achter het Alcazar ligt de exotische tuin waar bijzondere bomen en planten voor uw verkoeling zorgen.

Cordoba, La Mezquita
In de bloeiperiode van Cordoba stonden er niet minder dan 3.000 moskeeën in Cordoba. De Mezquita was de hoofdmoskee bestaande uit meer dan 800 zuilen die nu nog volledig intact zijn. Bij de komst van de Christenen bleef de moskee grotendeels overeind. Zij werd alleen in het midden een stukje afgebroken voor het bouwen van een kathedraal. Een merkwaardig gezicht van bouwstijlen.

Jerez de la Frontera
In de bodega´s van Gonzalez Byass zijn meer dan 45 miljoen liter wijn en sherry opgeslagen. Een bezoek aan de bodega´s is als een wandeling door de geschiedenis, leidend van de oude traditionele bodega´s naar de moderne bodega´s van tegenwoordig.

Overnachten in eigen stijl
Overnachten in een van de oude Sevillaans paleizen uit de 18e-19e eeuw. De rustige kamers van het hotel zijn volledig uitgerust om op traditionele wijze te voorzien in uw comfort. De hotels zijn gelegen in het historische centrum van Sevilla, op loop afstand van monumenten als de Kathedraal, het Alcazar, de wijk Santa Cruz, de Toren van Goud en de stierenvechtersarena.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl