Incentive Travel

Incentive Travel

Mont Blanc

Bestemming : Chamonix Mont Blanc
Duur : Vanaf 3 dagen
Vervoer : Per vliegtuig of bus
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 10 personen
Bijzonder : Gletsjerwandeling, raften canyoning

PROGRAMMA

Hebben uw medewerkers een extra impuls nodig of zou hun samenwerking beter kunnen verlopen? Het Franse Chamonix biedt dé activiteiten die daaraan bij kunnen dragen!

‘On Top of Europe’
Bergbeklimmers proberen haar te bedwingen, fanatieke skiërs leven zich uit op de uitlopers en passerende toeristen stoppen om haar te bewonderen: de Mont Blanc. De belangrijkste trekpleister van Chamonix, die ook zeker in uw incentive- of vergaderreis niet zal ontbreken.

Op Aiguille du Midi, bereikbaar met de langste berglift ter wereld, schotelen wij u namelijk een prachtig uitzicht over het Mont Blanc Massief voor, terwijl u geniet van een Franse gourmet lunch.

Zomer- en winteruitdagingen
Grensverleggend en spectaculair zijn de kenmerken van de activiteiten die u kunt ondernemen in dit bergdorp. Op ‘Mer du Glace’ kunt gedurende het hele jaar, gewapend met pikhouwelen en speciale schoenen, wandelingen maken en ijswatervallen beklimmen. In de winter heeft u daarnaast de mogelijkheid een dag te skiën of snowboarden, sleeraces te houden, te snowscooteren en op langlaufski’s of sneeuwschoenen tochten af te leggen. De zomeruitdagingen bestaan uit mountainbiken, rotsklimmen, abseilen, hiking, canyoning, GPS-tochten en parapenten.

Berghut, Fachwerk herberg en sporthotel
In het populaire dorpje Chamonix zijn de verblijfsmogelijkheden legio. Van intieme berghut met uitzicht op het uitgestrekte dal tot luxueus sporthotel met sauna, zwembad en moderne vergaderfaciliteiten. Een hoogstaande keuken spreekt bij de culinair ingestelde Fransen voor zich: laat uw smaakpapillen prikkelen door fijne wildgerechten of door de beroemde, voedzame raclette.

Unieke kans
Voor de echte liefhebbers bieden we een vijfdaagse expeditie naar de top van de Mont Blanc! Op de overwonnen angsten en verlegde grenzen wordt achteraf natuurlijk getoost in één van de ouderwets gezellige après skibars ‘au centre ville.’

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl