Incentive Travel

Incentive Travel

Malta

Bestemming : Malta
Duur : Vanaf 3 dagen
Vervoer : Vliegtuig
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 10 personen
Bijzonder : Duiken, varen, jeepsafari

 

PROGRAMMA

Wanneer u van een aangename temperatuur houdt, is dit úw bestemming voor ieder type personeels- of relatiereis. Veel cultureel-historische schatten, diverse activiteitenmogelijkheden, indrukwekkende lokaties voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten en adembenemende natuurgebieden. Mogelijkheden in overvloed voor een incentivereis om nooit te vergeten!

Malta, Gozo en Comino
Wie denkt dat Malta niet meer te bieden heeft dan zon, zee, strand, palmbomen en cocktails heeft het mis. Dit land -bestaande uit de drie eilanden Malta, Gozo en Comino- wordt door haar strategische ligging al meer dan 7000 jaar bewoond. En dat heeft -zeker op Malta- zijn sporen nagelaten: Middeleeuwse vestingstadjes, Renaissance kastelen en ondergrondse tempels bevinden zich verspreid over het land. Gozo is minder aangeroerd door mensenhanden en biedt dan ook prachtige natuurgebieden; rotskusten, rode zandstranden en met bloemenzeeën bedekten heuvels. Comino is met haar wereldberoemde Blue Lagoon een waar paradijs voor snorkelaars, duikers, zeilers en windsurfers.

Land, lucht en water
Tijdens een incentivereis naar Malta ontdekt u de unieke combinatie van land, lucht en water. Een catamarantocht langs de mysterieuze ‘blauwe grotten’, een jeepsafari door het ruige binnenland van Gozo, een speedboottocht langs onbewoonde eilanden, duiken in kleurrijke riffen, een ludieke culturele ontdekkingstocht per mountainbike of step, klimmen op en abseilen van de rotskusten kunnen in een voor u op maat gemaakt programma opgenomen worden.

Mocht u het tussendoor wat rustiger aan willen doen: de Maltese steden hebben moderne en luxueuze voorzieningen voor een middagje shoppen, een beautykuur en terrasbezoek. Of vul een avond in met een gala-dinerdansant in een chique paleis of een tropische party op het strand.

Overnachten
Verblijven in een landhuis buiten de stad of een statig kasteel met riante tuinen maakt de belevenis van een bezoek aan de eilanden af. Ervaar de plaatselijke gastvrijheid en geniet van lokale gerechten! Houdt u meer van het moderne leven of wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren: talrijke luxe design resorts heten u van harte welkom.

Speciale mogelijkheden
Combineer een incentivereis met vergadersessies, conferenties en/ of productpresentaties in het vroegere Heilig Ziekenhuis in de hoofdstad Valletta, hoog boven de stad gelegen met uitzicht op de jachthaven.

 

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl