Incentive Travel

Incentive Travel

Lapland

Bestemming : Incentive naar Fins Lapland
Duur : Vanaf 1 dag
Vervoer : Vliegtuig
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 8 personen
Bijzonder : Huskyslede, sneeuwscooter, overnachten in iglo's

PROGRAMMA

Heeft uw bedrijf behoefte aan meer binding tussen medewerkers of met relaties, dan is Lapland dé bestemming waar dit op unieke wijze gerealiseerd kan worden. Door de weidsheid van het land lijkt uw gezelschap ‘alleen op de wereld’ en op elkaar aangewezen. Activiteiten zijn veelal in teamverband. En een verblijf in een sfeervolle blokhut zorgt ervoor dat rondom het haardvuur de belevenissen van de dag met de groep gedeeld worden.

Een aantal recente referenties van incentive reizen naar Lapland zijn van een ondernemersclub incentivereis Fins Lapland, lees meer... en een bekend Zweeds automerk, incentivereis Zweeds Lapland, lees meer...

Lappi Lääni

Lappi Lääni -ofwel Fins Lapland- is een ruig, uitgestrekt gebied in het uiterste noorden van Scandinavië dat grotendeels boven de poolcirkel ligt. In het thuisland van de Kerstman regeert vooral de winter: het langste en meest typische jaargetijde. Overal sneeuw en slechts hier en daar een paar bomen waaronder de zon lange schaduwen legt. De mooiste ervaring is rondtrekken in dit adembenemende landschap in navolging van de oorspronkelijke lokale bevolking, het nomadenvolk de ‘Sami’.

incentivereis Lapland

Sneeuwscooter, honden- en rendierslee, sneeuwschoenen, langlaufski...
... de vervoersmiddelen voor uw trektocht zijn legio. Test uw maximale snelheid en behendigheid op de sneeuwscooter, voel de kracht van een span husky’s, kruip in de huid van de kerstman achter een rendier of ga actief de sneeuw in op sneeuwschoenen of langlaufski’s. Welk vervoermiddel u ook kiest, u geniet altijd optimaal van het indrukwekkende, onaangetaste landschap en de intens frisse lucht.

IJsvissen, tobogganning, teambuilding en rally rijden
Tijdens de trektocht door het noorden van Lapland kunt u diverse stops maken. Vergader in een tipitent, vang uw eigen vis via een wak in het ijs, slee per toboggan sensationeel snel en wendbaar de berg af of houdt een winter pentatlon en test de intelligentie en kracht van individuen en teams. Sluit uw reis onvergetelijk af met rally rijden op het ijs in Test World: het circuit waar door diverse bekende automerken de invloed van koude weeromstandigheden op autobanden wordt getest.

Blokhut, iglo, ijshotel, tipi, healthspa
Na een dag in de koele buitenlucht is niets heerlijker dan opwarmen in één van de prachtige accommodaties die Finland te bieden heeft. Warm op bij de openhaard van een rustieke blokhut of tipitent. Kom tot rust in de thermische baden van een health hotel. Of ervaar de warmte van rendierhuid als u slaapt in een heuse iglo of ijshotel. Een sauna is in Finland -net als smaakvolle voedzame maaltijden- een vanzelfsprekendheid.

Lapland in beeld (korte film impressie inspectiereis Lapland door Eximo)

incentive reis Laplandincentivereis Lapland

Fotografie door EdwinTulkens, (één van de deelnemers) en Jeroen van de Kerkhof (Eximo)
Lapland incentivereis teambuilding Lapland Lapland Noorderlicht

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl