Incentive Travel

Incentive Travel

Kenia

Bestemming : Kenia
Duur : 4 - 7 dagen
Vervoer : Vliegtuig en 4x4 jeep
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 15 personen
Bijzonder : Prachtige natuur

 

WAAROM ZOU U GAAN?

Kenia is uitermate geschikt om personeel of klanten in de watten te leggen en in contact te brengen met de natuur en elkaar. De lokale bevolking doet er alles aan om het verblijf tot een blijvende exotische herinnering te maken. Om een indruk te geven staan hieronder een aantal passages uit een reisverslag.

 

REISVERSLAG

“Hier stond een Dash 12-seater klaar om ons te vervoeren naar de Masai Mara, het grootste natuurpark in Kenia. Het uitzicht over de prachtige landschappen van Kenia was adembenemend. Bij aankomst op de air-strip in de Mara stonden de glazen Champagne ons toe te lachen en werden de verkoelende doekjes van ganser harte aangenomen. De eerste dieren renden reeds voorbij."

“De korte rit naar de tented lodges van het Sarova Masai Mara was voor onze groep al een beleving. Zonder de dieren op te zoeken, trokken ze reeds in groten getale voorbij. Het Afrika-gevoel kreeg nog meer gestalte toen wij allen onze eigen tenten kregen toegewezen, welke volledig voorzien waren van elektriciteit, badkamerfaciliteiten en toilet middels een kleine vaste aanbouw. Na een klein middagslaapje en ons te hebben omgekleed, waren we klaar voor onze eerste gamedrive. In twee busjes, waarvan het dak kon worden opengeschoven, maakten we kennis met de huiskamer van de Masai Mara en haar bewoners. Olifanten, leeuwen, buffels, hyena’s… Teruggekomen in de Sarova lodges stond een heerlijke open haard met daarom heen voor ons gereserveerde banken klaar, waarop we onze welverdiende drankjes konden nuttigen. Hierna werden we uitgenodigd de bus in te stappen en reden we in de donkere nacht naar een plaats ergens in de wildernis, alwaar ons privé-diner op ons stond te wachten. Het Sarova personeel had een tent opgezet en een groot kampvuur gemaakt. De Masai mannen wachtten ons op met hun traditionele dans. De sterrenhemel verlichtte en de goedzingende gitarist omlijstte de enthousiaste gesprekken bij het kampvuur na het diner.”

omlijstte de enthousiaste gesprekken bij het kampvuur na het diner.”

“Het hoogtepunt van deze ochtend was onze deelname aan een kudde van meer dan honderd olifanten, waarin wij ons louter muisstil mochten bewegen. Zo angstig waren we in het begin, maar de onuitputtelijke kennis van onze begeleiders maakte het mogelijk voor ons temidden van onze nieuwe vrienden stand te houden. Hongerig en vol met indrukken werden we na 3 uur afgezet bij het ontbijt in het wild. Verschillende Kenianen hielden de dieren op afstand.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl