Incentive Travel

Incentive Travel

IJsland

Bestemming : IJsland, Fire & Ice
Duur : Vanaf 3 dagen
Vervoer : Sneeuwscooter, super jeeps
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : 10 personen
Bijzonder : Indrukwekkende natuur

Programma incentivereis IJsland

Een incentivereis IJsland, groepreis IJsland, slechts op 3,5 uurtjes vliegen van Nederland. IJsland is een bijzonder land met een indrukwekkende natuur; gletsjers en gletsjermeren met grote ijsschotsen, vulkanische landschappen, lava grotten, actieve geisers, grote watervallen etc. Bovendien is het één van de weinige plekke ter wereld is waar het splitsen van twee tectonische platen zichtbaar is, wat duidelijk te zien is bij Thingvellir, een magische plek.

Het land kent bovendien nog geen 300.000 inwoners, die met name in de hoofdstad wonen. Reykjavik is een trendy stad, met een bruisend uitgaansleven en een aantal musea, veel restaurantjes en de beroemde Hallgrimskirkja met zijn karakteristieke toren. 

Klik hier voor een reactie van één van onze enthousiaste klanten. (50 personen, Incentivereis Zuid-West IJsland, 4 dagen, 3 nachten)

Verblijf

Dit kan op verschillende manieren: van een luxe hotel bij een meer met sauna en ‘hottubs’, tot in een klein houten hutje in de wildernis met je eigen ‘wak’ voor de deur voor een frisse ochtendduik of in wildernishutten met stapelbedden tussen de gletsjers.

Vervoer

Is ook zeer divers: van comfortabele bus tot sneeuwscooter, quads, terreinwagens, of zelf de sneeuwschoenen of ‘spikes’ onderbinden voor een wankeling over de sneeuw of gletsjer.

Attracties

Zoals verwacht ligt de nadruk bij een bezoek aan IJsland op de natuurlijke attracties: warme thermale baden -waarvan de Blue Lagoon de bekendste is- indrukwekkende watervallen, actieve geisers waarbij het spektakel van de kracht van Moeder Natuur zichtbaar en voelbaar is, het schitterende vulkaanmeer Kerid en het zichbare scheiden van de aarde bij Thingvellir.

Activiteiten

In deze prachtige natuur kan je ontzettend veel doen: raften, berg- en ijsklimmen, een sneeuwsarafi met sneeuwscooters maken, met helmen en lampen de onderwereld van de lavagrotten verkennen, sneeuwgolfen, een sneeuwschoen- of gletsjerwandeling maken met een bbq of visbuffet lunch op uit ijs gehouwen tafels, een potje ijshockey spelen op een bevroren meer, (ijs)vissen, en nog veel meer... Tijdens deze activiteiten zorgen wij er uiteraard voor dat de deelnemers opgewarmd worden met een glaasje IJslandse schnapps.

Fotoboek

Om je een nog beter idee te geven van IJsland en foto's soms meer zeggen dan 1000 woorden, bekijk hier de adembenemende foto's van deze bijzondere incentive bestemming.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl