Incentive Travel

Incentive Travel

Dublin

Bestemming : Dublin, Ierland
Duur : Vanaf 2 dagen
Vervoer : Vliegtuig
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 8 personen
Bijzonder : Dublin, Sea Safari, Temple bar

 

Programma incentivereis Dublin

Dublin is een stad om van te houden. Het kan u zomaar overkomen, tijdens een wandeling langs de oever van de Liffey, op weg naar Stephen’s Green. U staat even stil om een doorkijkje te bewonderen en opeens ontdekt u dat Dublin u heeft veroverd. De grootste charme van deze stad zijn overigens de bewoners zelf. Zij zijn gastvrij en heten u graag welkom in één van de 'singing pubs'.

De hoofdstad van de Republiek Ierland is een cosmopolitische en levendige stad, die letterlijk bruist van energie. Het bijzondere van Dublin is dat u daarnaast onmiddellijk rust kunt vinden als u daar behoefte aan heeft: slechts een half uurtje rijden van het stadscentrum bevindt u zich in de bergen bij landhuizen met prachtige tuinen of in een leuk vissersdorpje.

De stad heeft een naam hoog te houden wanneer het gaat om cultuur. U kunt er dagen doorbrengen in interessante musea, indrukwekkende kunstexposities en eeuwenoude theaters. Dublin is tevens de stad waar een grote literaire traditie tot bloei is gekomen met wereldberoemde schrijvers als Shaw, Yeats, Joyce en Beckett. Praten over Dublin zonder iets te zeggen over de architectuur is onmogelijk.

De stad biedt een rijke variatie aan Middeleeuwse en Gregoriaanse bouwwerken, afgewisseld met moderne bouwkunst. Wie graag winkelt vindt in Dublin eveneens allerlei mogelijkheden. U kunt er letterlijk alles kopen; van de laatste mode tot kunstvoorwerpen en handgemaakte artikelen.

Zoekt u een gastronomische uitdaging, dan stelt Dublin u ook niet teleur. Er zijn zowel haute cuisine restaurants als pubs waar een goede maaltijd wordt geserveerd.

 

EXTRA'S

Incentivereis Dublin, groepsreis Dublin, incentive programma Dublin, slechts een uurtje vliegen van Nederland.

Muziek op de Cube Bus & Pub Grub
’s Avonds start de avond met een muzikaal tintje in de Cube bus. Deze bus is exclusief gehuurd en haalt uw gasten op in het hotel. Bij binnenkomst krijgt iedereen een drankje uit de bar uitgereikt, ondertussen begint de live band terwijl de bus zich rustig voortbeweegt door het drukke Dublin.

In een gezellige Ierse pub in het stadscentrum wordt een selectie van Finger food -oftewel 'pub grub'- staand geserveerd. Na het diner staat de Cube bus weer klaar voor een muzikale rit naar het stadshart waar men naar believen door kan feesten in een van de hippe nachtclubs.

Whisky proeven bij Old Jameson Distillery
De Old Jameson Distillery is vandaag de dag een museum, gevestigd op het oude terrein van de Jameson distilleerderij in Smithfield. Na een film waarin de geschiedenis van Whisky wordt besproken, start de proeverij. Bij de proeverij wordt geproefd van enkele topmerken bestaande uit Ierse Whisky, een Schots merk, en een Bourbon Whisky.

Greyhound Races
Hier ervaart u één van Ierlands nationale sporten: de hondenraces. Luister naar de luidruchtige menigte wanneer de Greyhounds voorbij draven! De 'bookies' en de vele hartelijke Ieren dragen bij aan de speciale atmosfeer van deze unieke sport.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl