Incentive Travel

Incentive Travel

De Vecht

Bestemming : Utrecht - de Vecht
Duur : Weekend
Vervoer : Sloepen
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 10 personen
Bijzonder : Zelf varen, ondek je plekje
 

PROGRAMMA

Lekker de natuur in met collega's of relaties. De Vecht is één van Nederlands mooiste rivieren. Een schitterend uitzicht vanaf het water op de karakteristieke buitenhuizen en theekoepels gebouwd in opdracht van Amsterdamse kooplieden in de 17e en 18e eeuw.

Geniet van het afwisselende landschap, de landhuizen met romantische tuinen, vijvers en kronkelende lanen - ondertussen pittoreske dorpjes passerend als Oud Zuilen, Maarssen, Breukelen, Loenen en Vreeland.
U kunt vertrekken vanuit Utrecht, maar reken er dan wel op dat u een flink aantal uren op het water bent. U kunt bijvoorbeeld ook vanuit het prachtige dorpje Maarssen vertrekken, dit is op ongeveer twee uur varen van Utrecht.

 

DAGINDELING

DAG 1
11.45 uur Verzamelen Breukelen of Nieuwesluis (Stoute soldaatje)
Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
Uw koffers worden apart vervoerd naar het hotel
- voor deze dag dient u in een (rug)tas met uw benodigdheden mee te nemen
12.30 uur Transfer naar Utrecht met een klassieke Amerikaanse schoolbus
13.00 uur Lunch in restaurant Wilhelminapark, waar u gebruik kunt maken van de sfeervolle Salle Prive (13-24 personen). Het prachtige uitzicht over de vijver, een besloten monumentale ruimte en tafelaccessoires van Iittala nodigen u uit culinair te genieten in een ongedwongen sfeer.
15.00 uur Workshop karikatuur tekenen: dat wordt lachen! Nu kijkt u op een wel heel bijzondere manier naar uw collega! Onder begeleiding van een professional tekenent u portretten van elkaar. Iedereen kan het, dus talent of niet, geen enkel probleem! Tijdens de workshop geniet u van een lekker drankje terwijl u uw tekening nog eens goed bekijkt…
19.00 uur Diner restaurant Karel V, gevestigd in een voormalige refter, waar de kloosterlingen vroeger zwijgend aten en waar nu geanimeerde tafelgesprekken klinken. In het restaurant proeft u de rijke historie: Keizer Karel V heeft zich hier gewarmd aan de haard waarop trots het keizerlijk wapen -de tweekoppige adelaar- prijkt.
??.?? uur Genieten van de nachtrust De liefhebbers kunnen het nachtleven van Utrecht verkennen
DAG 2
09.30 uur Vertrek uit het hotel - te voet richting de Utrechtse grachtengordel
10.00 uur Sloepentocht in een tiek houten sloep door de grachten van Utrecht, onder begeleiding van een schipper en een gids die u alle wetenswaardigheden van de stad onthult
11.00 uur Typische 'Utregse' koffiepauze: koffie/thee met de Utregse appelbol
11.30 uur U wordt bij de Weerdsluisen afgezet waar u uw weg zult vervolgen in uw eigen privé sloepen. U krijgt uitleg over het gebruik van de sloep en een briefing voor de route - waterkaarten zijn aan boord. Net zoals koffie/thee, water en snacks.

Sloepen tocht over de Vecht
Op een ludiek interactieve manier vaart u over de Vecht. Deze waterweg zit vol met historie. Zo vaart u langs Slot Zuylen, kasteel Oudaen Breukelen, Nijerode, Kasteel Nijenrode, Loenen aan de Vecht en Vreeland aan de Vecht. U ontvangt aan bord een captains log met alle details voor een behouden vaart.

13.30 uur Na een schitterende tocht van ongeveer 2 uur arriveert u in Breukelen, waar u aan legt aan de stijger van restaurant de Slangenvegt. Hier wacht u een heerlijke lunch.

Lunch Slangevegt
Op een unieke locatie aan de Vecht vindt u Buitenplaats Slangevegt. Het rijksmonument dankt zijn naam aan de bochtige rivier de Vecht, die als een slang door het landschap kronkelt. In het gebouw en het interieur is een balans gevonden tussen klassieke en moderne elementen die voor een tijdloze uitstraling zorgen. Buitenplaats Slangevegt is een outlet waar je kunt lunchen, borrelen en dineren in stijl. Buiten op het spraakmakende terras kunt u onder de platanen op het uitgebreide lounge en steigerterras of op het koffieterras sfeervol ontspannen. Buitenplaats Slangevegt staat garant voor een keuken met allure en een ongedwongen service.

15.00 uur Vervolg route met de sloepen
18.00 uur Aankomst in hotel Golden Tulip Loosdrecht Op de kade wordt u ontvangen met een heerlijk glas wijn en een verrassing. Hierna kunt u inchecken en wat tijd voor uzelf.
19.30 uur Te voet naar restaurant Fitou, waar de entourage geweldig sfeervol en ontspannend is. Over het decor -ontworpen door Eric Kusters- "niks dan goeds". De boerderij beschikt over een strakke inrichting met veel velours en warme, huiselijke kleuren.
20.00 uur Een heerlijk diner wordt aan u geserveerd
22.30 uur Terug naar het hotel of heerlijk naborrelen op het terras of aan de bar met uitzicht op de jachthaven en de Loosdrechtse plassen.
DAG 3
10.00 uur In het restaurant van het hotel met uitzicht op de Loosdrechtse plassen geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet
11.00 uur Met sloepen vaart u over de Loosdrechtse plassen richting Loenen - afhankelijk van weer en tijd bepalen we de route
13.00 uur Lunch in ’t Stoute Soldaatje: "De koks van 't Stoute Soldaatje weten hoe je 'klassieke gerechten met hedendaagse invloeden kunt combineren'. Ook in het warme moderne interieur is die combinatie uitstekend uitgevoerd.
15.00 uur Afsluiting van het programma - einde van een onvergetelijk weekend!

 

ACCOMMODATIE

Hotel Karel V
In het historische centrum van Utrecht is sinds september 1999 het prestigieuze Grand Hotel Karel V geopend. De realisatie is het gevolg van een opvallende restauratie van de voormalige Landcommanderij van de Ridderlijke Duitse Orde. Dit gebouwencomplex, lokaal bekend als het Duitse Huis, dateert uit de veertiende eeuw. Keizer Karel V verbleef hier, samen met zijn zuster Maria van Hongarije, voor het bijwonen van de Kapittelverga-dering van de Orde van het Gulden Vlies in 1546. Veelzeggende namen, die in dit magnifieke gebouw trots herleven.,/p>

Golden Tulip Loosdrecht
Op een unieke lokatie, direct aan de Loosdrechtse Plassen, vindt u het sfeervolle 4-sterren hotel Golden Tulip Loosdrecht. Een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst, maar ook een ideale uitvalsbasis voor diverse toeristische uitstapjes. De prachtige omgeving van de Loosdrechtse Plassen en ‘de Vecht’ bieden mogelijkheden voor fiets-, wandel- en watersportactiviteiten. Daarnaast bieden de stadscentra van Hilversum, Amsterdam en Utrecht en de prachtige, rustieke vechtdorpen een mooie gelegenheid voor een dagje uit.

 

DE SLOEPEN

De 'Kaag Life boat' is een heerlijke recreatieve sloep die direct is afgeleid van de originele reddingssloep. Hierdoor heeft de boot van 6 meter lengte een nostalgische, robuuste uitstraling. De sloep wordt door een helmstok bestuurd, wat past bij het stoere karakter van deze boot. Een één-cilinder dieselmotortje zorgt voor de voorstuwing en het karakteristieke pruttelende geluid.

De sloepen bieden ruim plaats aan maximaal 10 personen en zijn natuurlijk uitgerust met een luxe kussenset.

Gedurende de tocht zorgen wij voor koffie/thee/ water en snacks aan boord. Zie ook ons kledingadvies bij "Laatste Nieuws" pagina.

NB: Deze sloepen zijn niet uitgerust met een overkapping. Aan boord bevinden zich paraplu’s. Bij slecht weer wordt in overleg met u besloten om voor het alternatieve programma te kiezen.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl