Incentive Travel

Incentive Travel

Brugge

Bestemming : Brugge
Duur : 2 dagen
Vervoer : Bus, paardentram, boot
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : 10 personen
Bijzonder : Bourgondisch genieten

 

PROGRAMMA

Brugge is met haar klinkertjes, historische gebouwen en kathedralen echt een culturele stad. Geniet volop van de unieke sfeer die deze stad uitademt en kom geheel tot rust met een romantische koetstocht of een boottocht langs de meest idyllische plekjes van Brugge. Maar ook een stadswandeling door het goed geconserveerde centrum is indrukwekkend, let vooral goed op de kunstachtige gevels. Geniet van de leuke pleinen, oude stadspoorten, gezellige cafés en leuke winkeltjes. Het Begijnhof, Onze-Lieve-Vrouw kerk en de Brouwerij Straffe Hendrik zijn een 'must' voor de cultuurliefhebber. Bovendien mag een portie Vlaamse friet en een verfrissend biertje niet ontbreken tijdens een bezoek aan Brugge!

 

DAGINDELING

DAG 1
Brugge ligt op rijafstand, en na de rit is het ideaal om de benen even te strekken met een geanimeerde voettocht door het historische Brugge. De tocht neemt de groep spelenderwijs mee langs alle belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Zo maken de deelnemers op een ludieke manier kennis met het rijke culturele verleden van de prachtige Brugse binnen­stad. Onderweg is er uiteraard tijd voor een uitgebreide lunch en aan het einde van de middag kan iedereen even voor zichzelf de stad ronddolen en/of de nodige inkopen doen.

Het begin van de avond kan ingeluid worden met een gezellige kroegentocht per paardentram: de groep vertrekt met authentieke paardentrams voor een rit van een uur door het ‘Venetië van het Noorden’. We nemen u niet alleen mee langs platgetreden paden, maar ook langs plekjes van puur genot, onontdekte pareltjes en tonen wij u o.a. wat de gewone toerist niet te zien krijgt.

De tocht eindigt in een Bourgondisch brouwerij-restaurant waar bier en Brugge tesamen komen. Ontdek diverse aspecten van de Brugse biercultuur, met veel natjes en droogjes. Leer bij over het wat, waarom en hoe van het heerlijke Belgische gerstennat.

DAG 2
Na de gezellige avond beginnen we dag rustig met een rondvaart over de Brugse wateren. Na de lunch bestaat er nog de mogelijk om een artisanale Chocolatier of het Chocolademuseum Chocostory te bezoeken (250gr pralines inbegrepen bij een bezoek aan de chocolatier) en volgt zo het proces van pralines maken van dichtbij.

In de loop van de middag keert u weer huiswaarts.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl