Incentive Travel

Incentive Travel

Barcelona

Bestemming : Barcelona, Spanje
Duur : Vanaf 1 dag
Vervoer : Vliegtuig
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 8 personen
Bijzonder : Gaudi, Picasso en Paëlla

PROGRAMMA

Barcelona is een heerlijke stad waar uw relaties en personeel ruimschoots aan hun trekken komen. Liefhebbers van actie, kunst, cultuur, mode, winkelen en lekker eten zijn hier aan het juiste adres. Barcelona biedt voor ieder wat wils en is aan te passen aan iedere doelstelling!

Klik hier voor een reactie van één van onze enthousiaste klanten. (40 personen, Incentivereis Barcelona, 3 dagen, 2 nachten)


Zeilen, Barcelona per fiets, Paëlla wedstrijd

Barcelona kunt u op zeer uiteenlopende manieren ontdekken. Een stad vol inspirerende activiteiten; van zeilen op de Middellandse zee tot de “eeuwenoude winkeltour”, per fiets door de Gotische wijk tot een tapas workshop. Natuurlijk mag een bezoek aan Parc Güell en Sagrada Familia ook niet ontbreken!

Rondom Barcelona ligt een prachtig ruig landschap geschikt voor diverse buitenactiviteiten, waaronder canyoning, mountainbiken, jeeptochten en een spectaculair programma op een officieel racecircuit. De kleine dorpjes, verscholen tussen de heuvels, bieden de perfecte plek om even tot jezelf te komen.

Catalaanse keuken, tapas en pinchos

Gastronomie is onlosmakelijk verbonden met de Spaanse cultuur. Men zegt wel eens dat de keuken van een land het karakter van de inwoners en de maatschappij weerspiegelt. Net als de stad en de inwoners van Barcelona zit de Catalaanse keuken vol met verrassende elementen. In prachtige restaurants en lokale barretjes kunt u genieten van onder andere unieke vis-vleescombinaties, tapas met Arabische grondslag en samensmeltingen van zoete en hartige gerechten.

Uitgaansgelegenheden

Zowel de Olympische haven als de wijk Gracia bieden vele mogelijkheden om de avond voort te zetten. De Olympische haven is een nieuw gedeelte in Barcelona (aanwezig sinds 1992) en is een uitgaansplek voor jong en oud. Of u nu rustig op een terras wilt genieten van een drankje of de avond wilt voortzetten in één van de trendy discotheken, alles is mogelijk. De wijk Gracia, met haar vele smalle straatjes, is vooral populair onder de Barcelonezen en ook hier zijn vele gezellige barretjes en bruisende nachtclubs te vinden. Hier kunt u genieten van de authentieke Barcelona sfeer.

 

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl