Incentive Travel

Incentive Travel

Algarve

Bestemming : Algarve, Portugal
Duur : Vanaf 3 dagen
Vervoer : Per vliegtuig
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 8 personen
Bijzonder : Zeilen langs de lagunes

 

PROGRAMMA

Luxueuze verblijfsaccommodaties en spectaculaire uitgaansmogelijkheden tegenover onaangetaste binnenlanden, idyllische lagunes en okerkleurige koraalriffen: een combinatie met gegarandeerd succes voor uw incentivereis met loyaliteitsvergroting als doel! Daarnaast zal het ook in de smaak vallen bij de genodigden van uw zakelijke bijeenkomst: na een intensieve vergadersessie laat een rustgevende zeiltocht uw informatie nog eens extra inwerken.

De Algarve omvat de zuidelijkste strook van Portugal en valt onder te verdelen in drie gebieden. Het zuidoostelijke gedeelte is beschermd natuurgebied, waar uitzonderlijk mooie lagunes, kilometers lange zandeilanden en unieke vogelsoorten te vinden zijn. Ten westen van Faro bevindt zich een kust met tropische koraalriffen, intieme stranden, steile rode kliffen, diepe spelonken en verborgen grotten. Het binnenland van de Algarve is vrijwel onaangetast door toerisme en biedt een authentieke beleving van de Portugese cultuur, glooiende heuvels, eucalyptus, pijnbomen, lavendel en witte huizen in Arabische bouwstijl tekenen het landschap.

In dit afwisselende landschap met prachtige kusten kunt u enorm veel ondernemen. Doordat de temperaturen het gehele jaar aangenaam zijn, staat vooral het buitenleven centraal. Aan de kust zijn zeiltochten, duikworkshops, raften, jetskiën, parasailing en hanggliding erg populair. Verken de binnenlanden per mountainbike, te paard of in een landrover en nuttig onderweg in de schaduw van de pijnbomen op het erf van een boer uw lunch. Voor het echte ‘verwennen’ moet u op een golfresort zijn. Volg een golfclinic met uitzicht op zee, neem aansluitend een onspannende sauna en sluit af met een diner en proeverij bij een wijnboer. Nog steeds energie over? Dan kunt u deelnemen aan de salsa- en merengue- lessen in de openluchtbar op het strand.

Verblijf in de Algarve kan op ieder niveau van luxe. In een pousada - kleine locale bed & breakfast geleid door Portugezen - ervaart u de vanzelfsprekende plaatselijke gastvrijheid. Een privé landhuis in de bergen of op de rand van een klif geeft het gevoel koning(in) te zijn van uw eigen stukje Algarve. En een resort biedt alles wat u zich maar wensen kunt: privé strand, zwembaden, beautycenter, hoogstaande restaurants en moderne vergaderfaciliteiten.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl