Exclusief

Exclusief

Miami

Bestemming : Miami, Florida
Duur : Vanaf 5 dagen
Vervoer : Airboat, race auto, limo
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : 6 personen
Bijzonder : ' Back to nature'  vs. ' bling bling'

 

PROGRAMMA

Al tientallen jaren is deze warme stad in Florida een heuse trekpleister voor toeristen van over de hele wereld. Het hart van de strandstad Miami is ongetwijfeld South Beach met zijn geweldige stranden, befaamde art deco-hotels en de wereldberoemde boulevard Ocean Drive. Hier is mensen bekijken een nationale sport! En als je geluk hebt, spot je misschien wel een van de beroemdheden die hier graag vertoeven…

Maar Miami heeft meer te bieden dan alleen maar stranden. In de prachtige natuurparken rond de stad kun je heerlijk rondtrekken, fietsen of varen. Het Biscayne National Park met zijn vele koraalriffen is één van de beste duikplaatsen in de Verenigde Staten en het Everglades National Park kent de grootste subtropische wildernis van het land.

 

DAGINDELING


DAG 1
Vliegen naar Miami kan met Martinair. De vliegduur is zo’n 10 uur en meestal met een overstap. Het tijdsverschil is 6 uur - vroeger dan in Nederland. Alle vluchten komen aan het einde van de middag aan (lokale tijd). Bij aankomst gaan we richting de Everglades om daar te overnachten. Liefst ‘back to nature’. We zouden kunnen kiezen om snelle Amerikaanse auto’s te huren (Shellby’s) in plaats van een busje.

DAG 2
Vroeg op… we gaan de Everglades in met een airboat. Deze tocht gaat door het Indianen reservaat Miccosukee - de natuur en wildleven is prachtig. Nergens ter wereld komen zoveel alligators voor als hier…! We kunnen ook een stuk te voet afleggen, wadend door het water: wie durft dit aan? (uiteraard helemaal verantwoord en onder goede begeleiding) In de middag gaan we verder door naar Key Largo, één van de mooiste duikplaatsen op de aarde. Hier kunnen we snorkelen, duiken en zwemmen met dolfijnen. We zouden zelfs een cruise kunnen maken naar de Bahama’s, echter heeft dit gevolgen qua tijd voor de rest van de invulling van het programma. Overnachting op de boot?

DAG 3
Overdag nog duiken/snorkelen. In de avond gaan we naar het noorden, naar Daytona Beach, ca. 4 uur rijden. Hier worden de bekende NASCAR races gehouden. Afhankelijk van het programma kunnen we ook ergens onderweg overnachten of met een powerboat de reis maken.

DAG 4
‘Race Driving Experience’: nadat we meegereden zijn met een professionele coureur gaan we zelf achter het stuur zitten, 600 pk’s en gas erop!!! In de avond gaan we terug naar Miami Beach

DAG 5
In de ochtend nog even lekker genieten van de vrije tijd in Miami, ’s middags beginnen we aan de terugreis.

DAG 6
Weer terug in Nederland.

 

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl